Okulun 1 ayı Erasmus için heba edilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HamamBöceği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
  • Etiketler Etiketler
    erasmus
Merhaba. 11. sınıfım. Büyük ihtimal Erasmus için seçileceğim. Ülke İspanya ve 1 ay sürecek. Bu da demek oluyor ki 1 ay ders işleyemeyeceğim. Düşünceleriniz neler?

Olabilir. Çünkü belki de hayatımda ilk ve son yurt dışına gidişim olur bu eğer gidersem.

Olabilir. Çünkü belki de hayatımda ilk ve son yurt dışına gidişim olur bu eğer gidersem.
Günümüz şartlarının farkındayım ama böylesi bir umutsuzluğa asla kapılmayın. Gerçekçi düşünmek elbette doğru ama umutsuzluk olmasın. Bu 1 aylık süreç bile gelecekte sizin için çok faydalı olacaktır. Belki de gelecekte yurt dışı kapısı bile açabilir, bilemezsiniz.

Umarım seçilirsiniz. Keyfini çıkarın

Ben feda ederim hem 1 ay nedir? Sınav dönemi falan değilse zaten koşarak git.
Sınavlardan sonraki hafta büyük ihtimalle. Yani sınavdan sonra olacağı için araya tatil girecek ve bu da az da olsa 1 ayı telafi eder okul olmadığı için. Düşünceleriniz için teşekkürler.

Kız ve erkek seçme zorunluluğu var mış ve galiba tek erkek ben seçildim başka isteyen erkek yok

11. sınıfta Erasmus mu var?

Evet. Benim bulunduğum okul her yıl Erasmus için başvuru yapıyormuş ama gereksinimleri karşılamıyormuş. Fakat bu yıl Erasmus için bizim okul kabul edilmiş ve bir bütçe vermişler tam bilmemekle beraber galiba verilen bütçe 60000 dolar olması lazım ama emin değilim. Hocadan yanlış duymuş olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…