11. sınıfı tekrar etmek pahasına bile olsa giderdim. 1 aylık yurt dışı ile 11. sınıfı tekrar edecek kadar kayıp yaşamazsınız zaten. Bi' tık fazla çalışma ile eksikleriniz rahatlıkla kapatılır.
Olabilir. Çünkü belki de hayatımda ilk ve son yurt dışına gidişim olur bu eğer gidersem.

Olabilir. Çünkü belki de hayatımda ilk ve son yurt dışına gidişim olur bu eğer gidersem.
Günümüz şartlarının farkındayım ama böylesi bir umutsuzluğa asla kapılmayın. Gerçekçi düşünmek elbette doğru ama umutsuzluk olmasın. Bu 1 aylık süreç bile gelecekte sizin için çok faydalı olacaktır. Belki de gelecekte yurt dışı kapısı bile açabilir, bilemezsiniz.

Umarım seçilirsiniz. Keyfini çıkarın :)

Ben feda ederim hem 1 ay nedir? Sınav dönemi falan değilse zaten koşarak git.
Sınavlardan sonraki hafta büyük ihtimalle. Yani sınavdan sonra olacağı için araya tatil girecek ve bu da az da olsa 1 ayı telafi eder okul olmadığı için. Düşünceleriniz için teşekkürler.

Günümüz şartlarının farkındayım ama böylesi bir umutsuzluğa asla kapılmayın. Gerçekçi düşünmek elbette doğru ama umutsuzluk olmasın. Bu 1 aylık süreç bile gelecekte sizin için çok faydalı olacaktır. Belki de gelecekte yurt dışı kapısı bile açabilir, bilemezsiniz.

Umarım seçilirsiniz. Keyfini çıkarın :)

Kız ve erkek seçme zorunluluğu var mış ve galiba tek erkek ben seçildim başka isteyen erkek yok 😀

Evet. Benim bulunduğum okul her yıl Erasmus için başvuru yapıyormuş ama gereksinimleri karşılamıyormuş. Fakat bu yıl Erasmus için bizim okul kabul edilmiş ve bir bütçe vermişler tam bilmemekle beraber galiba verilen bütçe 60000 dolar olması lazım ama emin değilim. Hocadan yanlış duymuş olabilirim.