Kesinlikle iğrenç bir firma. İade işlemi başlatılsa bile aşırı yavaş çalışıyorlar ve "gelişme olunca size haber vereceğiz" demelerine rağmen hiçbir şekilde haber vermiyorlar. İlla bizim aramamız lazım bunları. Geçenlerde bunlardan MSI marka bir monitör almıştım. Sorun çıktığı için servise gönderdim. Rapor geldi değişim teklif ettim fakat aynı model olmadığı için size bir şey veremeyiz dediler. Bende daha üst veya muadil bir model talep ettim fakat onlar "o konuyu servisle görüşün" dediler. MSI servisi ise tam tersi beni İtopya'ya yönlendirdi. Sonra iade işlemini başlattım. Başlattıktan yaklaşık 8-10 gün sonra arayıp iade sürecini sordum ve bana müşteri temsilcisi "iade işlemleriniz başlatıldı" dedi. Bende "bana herhangi bir iade vs. gelmedi, madem iadeyi bankaya ilettiniz, dekontu gönderin." dedim. Tabii sonra " talebiniz muhasebeye ulaştıktan dekont size mail olarak gelecektir" gibi bir cevap geldi. Yalan söyledikleri sonradan ortaya çıktı zaten.
Bu cevaptan sonra "madem para daha hesabıma gelmedi bari değişim yapın" tarzı bir şey söyledim. Onlarda bana "iade işlemleriniz zaten başlatıldı, size değişim ya da iade teklifi sunulur sizde ona göre seçim yaparsınız" falan dendi. Ama böyle olmadı. İade işleminin de daha sonra başlatıldığını bankayı arayarak sonradan öğrendim. Bunu yaşayan belki bir sürü insan vardır ama bende dahil mahkeme ile uğraşacakları zamanları olmadıkları için herhangi bir şey olmamıştır. Umarım telefonumdaki arama kaydedici uygulaması düzgün çalışmıştır bu sürecimde.