Yok aynı monitörü 10 gün önce aldım ölü piksel tekrar çıktı RMA servis reddetti bende THH'ye başvurdum şikayet var falan derken en sonunda adamlar tamam iade alalım dediler sıkıştırınca. Parayı geri aldım gene sipariş ettim gene ölü piksel çıktı hahaha.
1 adet ölü piksel var onu yazmadım garanti değişime yollarlar diye bana nasıl geldiyse 5 gün önce öyle geri alsınlar.
Eksiksiz zaten ölü piksel var, bunu ben değişim diye yollarsam %1000000000000000 ürün prosedürleri karşılamıyor en az 90 tane ölü piksel olması gerek diye servisten red şekilde gelecek ve pislik içinde birkaç kablosu da eksik olacak. Allah'tan iade süresi içinde.
İtopya'yı bırak artık 3 büyükten harici 3. parti sitelerden bir şey almayacağım N11, Trendyol, Hepsiburada. Kendi sitelerinden aldığın zaman kendi çöplüklerinde kendi kuralları oluyor hahahaha
ama trendyollara falan söz geçirtemezler.
@31975,
@Philologically,
@xsharke,
Arkadaşlar İncehesap N11'den aldığım ürünün iadesini kabul etti. Tekrar aynı ürünü almak istiyorum fakat N11'de stok tükenmiş ve bütün sitelerde 20 30k gibi absürt fiyatlara satılıyor incehesap.com hariç, incehesap.com'dan alırsam sıkıntı çıkarırlar mı? Arayıp sorunca eğer açarsan 2. ele düşüyor o yüzden 14 gün cayma kapsamını karşılamıyor falan dediler. Farklı monitörlere mi yönelsem? Bu monitörü 2. alışım ve 2 kez ölü piksel çıktı.