Tanrıdan torpil beklerken erkekeler :D
Ölümden dönenlerin dedikleri hep birbirine benzer ve yakın şeyler. Görme engelli bir birey bile aynı şeyleri anlatıyor. Bu insan doğuştan engelli. Beynin bir oyunu olduğunu düşünmüyorum. Bir yere kadar beyin idare eder ve herkes de aynı şeyleri göremez bence. İnsanlar kendi yaşamını kendileri seçiyor bundan dolayı tanrı müdahale etmiyor ama özgür irade var gelecek buna göre değişiyor tabii kendi evrenimize göre böyle başka olasılılar başka evrenlerde gerçekleşiyor. Sonunda da kendi özbenliğin ister ruh de deneyim kazanıyor. Farklı bir canlı veya evrende de doğabiliyorsun. Hipnoz ile bunu bulanlar vardı. Biraz araştırma yaparsanız anlarsınız.
Kaynak belirtir misiniz? İlgimi çekti bu konu.

1750413480126.webp

Yok canım ne korkması.

Ben bir tanrının var olduğunu düşünüyorum. Matematik zekam bunu gerektiriyor.

Ölümden korkmadığımı biliyorum:
2023 sonlarına doğru yaşadığım ağır bir olay beni öyle bir sarstı ki korkmak ne kelime, ölüme karar vermiştim. Ancak tam kendime son vermeden önce en küçük kardeşim aklıma geldi. O üzülmesin diye o karardan vazgeçmiştim. Ölüm benim urmunda bile değildi. Olay beni öyle derinden sarstı ki üzüntüden hastalanıp hastaneye kaldırıldım.

Ama beni korkutan bir şey var. Ölüm şekli. Mesela 23 Nisan 2025'de de emin oldum ki yavaş yavaş, can çekişerek ölmek istemiyorum. O yüzden deprem anında hemen dışarı kaçtım.

Özetle kötü bir şekilde olmayacak ise ölümden korkmadığımı ve ölümden sonra da bizi bir tanrının beklediğine inanıyorum.

Genel olarak iyi bir insan olarak ve hayatı dolu dolu yaşayıp ölmek istiyorum. Beni asıl korkutan şey yarına çıkacağımın bir garantisi yok bu genç yaşta hiçbir şey yaşayamadan ölmenin düşüncesi canımı acıtıyor. Hayallerim bir anda toprağın altına gömülüp, sonsuza kadar unutulsun istemiyorum.