Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Onu anladım hocam minik bir dalga geçeyim demiştim.Travmatik yani yaralanmalı ölümlerden bahsetmiyor.
Onu anladım hocam minik bir dalga geçeyim demiştim.Travmatik yani yaralanmalı ölümlerden bahsetmiyor.
Mesela kanserden ölmeyi durdurabilirsiniz ama kafaya mermi yemekten hayır. Yani hastalık sebebiyle ölmemekten bahsediyorum.Ne demek istediğinizi gram anlayamadım ama şunu söylemeliyim ki: Ölümsüzlük denen şey şu anlık söz konusu olamaz. Daha bilim ve teknoloji tarafında ölümsüzlük ile alakalı bir adım atılmadı. Ama şu an için bir gerçektir ki: İnsanın sonu her zaman ölümdür. Korksanız da, korkmasanız da bundan kaçamazsınız.
Anlamadığım kısmı sorgulayacak olursam: Ezilmenin verdiği şiddete bağlı olarak ölüp ölmeyeceğiniz değişir. Belki bir yerleriniz kırılır, belki de ölürsünüz, değişken bir durum bu.
Benim için hava hoş nereye gideceğim bilmiyorum.Yahu mümkün müdür bilemem ama bence istenmemeli. Yahu düşünsene 1000 yıl yaşadığını kafayı yersin, sıkılırsın. Ruhen ölürsün.
Araya ezilme gibi şeyler sokulunca çorba oldu içerik. Eğer işin hastalık tarafından konuşacaksak derinlere nüfuz etmemiz gerekir. Her hastalığın, virüsün kendince ölümcüllüğü var. Net bir kanıya varamayız.Anlatmak istediği şey genel olarak ölümsüzlük değil sanırım, sadece hastalıklara, virüslere bağlı ölümlerden bahsediyor galiba. Sağlık alanından yani.
Anladım. Dediğim gibi, değişken bir şey bu. Size bulaşıp da öldürmeyen hastalıklar da var, bulaştığı andan 1 hafta sonra ölümünüze sebep olan hastalıklar da. Buna net bir cevap veremeyiz. En azından ben cevap veremem. Sonuçta bir bilim insanı değilim.Mesela kanserden ölmeyi durdurbilirsiniz ama kafaya mermi yemekten hayır yani hastalıkdan ölümsüzlük bahsediyorum.
Bunları durduran bir ilaç bulunursa zaten ölümsüz olunur diye düşünüyorum eğer evren yok olsa bile mermi bile öldürmemesini istiyorsak yıllarca beklemeliyiz belki 2030 ama şu dünyada neyin ne an geleceğini bilemeyeiz bi anda ölümsüzlük bulunadabilir benim tarafım bulunması ve yaşlanmayı durdurmakAraya ezilme gibi şeyler sokulunca çorba oldu içerik. Eğer işin hastalık tarafından konuşacaksak derinlere nüfuz etmemiz gerekir. Her hastalığın, virüsün kendince ölümcüllüğü var.
Anladım. Dediğim gibi, değişken bir şey bu. Size bulaşıp da öldürmeyen hastalıklar da var, bulaştığı andan 1 hafta sonra ölümünüze sebep olan hastalıklar da. Buna net bir cevap veremeyiz. En azından ben cevap veremem. Sonuçta bir bilim insanı değilim.
Hz.Lokmanda müslümandı ve ölümsüzlüğü buldu ve kaybetti riyavetlere göreÖlümsüzlük dünya için değil, bak etrafına her şey ölüyor. Madde bile enerjiye dönüşüyor, eğer insan ölümsüz olursa sadece öyle olduğunu zanneder, insanlıktan çıkar. Ölüm vicdanı getirir, eğer ölümsüzlük diye bir şey bulunursa ertesi gün Tanrı/Doğa/Allah/Kutsal Güçler neye inanıyorsan gazabını gösterir.
Yakında demiyorum birkaç yıl sonraKanseri geçtim, daha immun hastalıklara çare bulamadık, ne ölümsüzlüğü?![]()
İmkanı yok, fazla bilim kurgu filmi izliyorsunuz sanırım. Bayağı abartmışsınız çünkü.
Rivayetlere inanmayın, dediğim gibi yaşlanmayı durdurmak sadece biyolojik anlamda kendini kandırmak olur, ruh bedeni terk eder, vicdan kaybolur. Makineye dönüşürsün. Zihin olmadan beden bir işe yaramaz.Bunları durduran bir ilaç bulunursa zaten ölümsüz olunur diye düşünüyorum eğer evren yok olsa bile mermi bile öldürmemesini istiyorsak yıllarca beklemeliyiz belki 2030 ama şu dünyada neyin ne an geleceğini bilemeyeiz bi anda ölümsüzlük bulunadabilir benim tarafım bulunması ve yaşlanmayı durdurmak
Hz.Lokmanda müslümandı ve ölümsüzlüğü buldu ve kaybetti riyavetlere göre