Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rivayetlere göre mümkünmüş, Hz. Lokman'ın ölümsüzlüğü bulmaya çok yakınken vefat ettiği rivayet ediliyor. ( Hz. Lokman Kur'an da geçen ve peygamber olmayan birisidir. Peygamber olup olmadığı hakkında kesin bilgi yoktur ve şifacı olduğu bilinmektedir.)
Saçmalamayın, her mezarlığın önündr her nefis ölümü tadacaktır ayeti yazar, islama göre ölüm kaçınılmaz son.

Kıyamet sadece dünya içinse Elon Musk'ın Mars projesi gerçek olur.

O zaman evren dışına çıkarsak orada Allah'ı görebiliriz belki de. Ya ölünce başka bir evrene aynı akılla gidiyorsak?
Evren dışına çıkamaya da biliriz. Böyle saçma şeylere kafa yormak yerine kendinizi geliştirin, madem ölmek istemiyorsun yaptığın şeylerle ölümsüz ol.

Tamam ben ne diyorum zaten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evren dışına çıkamaya dabiliriz. Böyle saçma şeylere kafa yormak yerine kendinizi geliştirin, madem ölmek istemiyorsun yaptığın şeylerle ölümsüz ol.

Tamam ben ne diyorum zaten?
Yani öldükten sonra herkes seni tanısın.

Herhalde kendimi geliştiriyorum.

Bu arada ölmek çok saçma bunu söylemeden geçmeyeyim.

İnsanlar 70-80 yaşından sonra hayattan nefret eder hale geliyor yaşlılıktan dolayı, kolay bir ölüm olsa diye dua ediyor. Her yeriniz ağrırken, kaslarınız zayıflamış, gözleriniz görmez, kulağınız duymazken kim ne yapsın yaşamayı.Haa yaşılığa çare bulunur birçok hastalık kolayca tedavi edilirse işte o vakit 10 yıl fazla yaşamak bile büyük bir lükstür ancak yaşılık varken uzayan ömür eziyetten başka bişey değil.

İnsanlar 70-80 yaşından sonra hayattan nefret eder hale geliyor yaşlılıktan dolayı, kolay bir ölüm olsa diye dua ediyor. Her yeriniz ağrırken kaslarınız gözleriniz görmez kulağınız duymazken kim ne yapsın yaşamayı.Haa yaşılığa çare bulunur birçok hastalık kolayca tedavi edilirse işte o vakit 10 yıl fazla yaşamak bile büyük bir lükstür ancak yaşılık varken uzayan ömür eziyetten başka bişey değil.
Önceki mesajlarımı okuyunuz bunun hakkında da konuştum.

David Rockefeller yaşlandıkça kendi organlarını genç organlarla değiştiriyor diyorlardı. Ama öldü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.