Omnex kapsüllü kahve makinesi alınır mı?

Bütçe
3500-4000

kaganaltug

Uzman
Makaleler
1
Yer
Ankara
Cümleten selamlar. Günde bir iki bardak kahve içen birisiyim. Ve kahveye çok vakit ayırmak istemiyorum. Bu noktada kapsül kahve makinelerini buldum ve bu Omnex marka makine hoşuma da gitti. Doldurulabilir kapsül alıp evde bu şekilde bir çözüm yapmak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Kimisi de Brikka alın, kapsül kahve makinelerine bulaşmayın demiş. Sizce hangisi mantıklı? Çok vakit harcamak istemiyorum ancak aradaki fiyat farkı da biraz yüksek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doldurulabilir kapsüllerin uyumlu olup olmadığını öğrenin çünkü yanlış bakmadıysam 1 kapsülü ₺20'ye falan geliyor ve bence bu çok absürt. Ben Delonghi'nin poşetli espresso makinesini kullanıyorum ve 1 kahvem ₺7'ye falan geliyor. Onun dışında espresso makineleri basit cihazlar baktığım kadarıyla 20 bar basıncı görebiliyor ki önemli olan da o .

Doldurulabilir kapsüllerin uyumlu olup olmadığını öğrenin çünkü yanlış bakmadıysam 1 kapsülü ₺20'ye falan geliyor ve bence bu çok absürt. Ben Delonghi'nin poşetli espresso makinesini kullanıyorum ve 1 kahvem ₺7'ye falan geliyor. Onun dışında espresso makineleri basit cihazlar baktığım kadarıyla 20 bar basıncı görebiliyor ki önemli olan da o .
Hocam doldurulabilir kapsüller uyumluymuş. Daha doğrusu Nespresso uyumlu tüm kapsüllerle uyumlu. https://www.trendyol.com/icafilas/n...krar-doldurulabilir-kahve-kapsulu-p-273373235 bu şekilde bir kapsül buldum. Dediğiniz gibi fiyatına göre verdiği basınç da iyi gibi geldi.

Selam, ev arkadaşım indirimden direkt olarak Nespresso cihazından almıştı zamanında. Bazen üşengeçlikten bu makine ile yapıyorum. Eğer kahveyi içerken tat almak istiyorsanız direkt olarak kapsül cihazlardan uzak kalmanızı öneririm. Aromalı su gibi bir şey içiyormuşum gibi geliyor, tam olarak kahve tadını alamıyorum açıkçası.
Kahve içeyim, az bi enerji gelsin tadı kısmı çok önemli değil derseniz evet zaman konusunda oldukça başarılı cihaz.

Selam, ev arkadaşım indirimden direkt olarak Nespresso cihazından almıştı zamanında. Bazen üşengeçlikten bu makine ile yapıyorum. Eğer kahveyi içerken tat almak istiyorsanız direkt olarak kapsül cihazlardan uzak kalmanızı öneririm. Aromalı su gibi bir şey içiyormuşum gibi geliyor, tam olarak kahve tadını alamıyorum açıkçası.
Kahve içeyim, az bi enerji gelsin tadı kısmı çok önemli değil derseniz evet zaman konusunda oldukça başarılı cihaz.

Peki hocam sizce hangisi daha mantıklı? Hem zaman hem tat hem de uzun ömürlülük düşünüldüğünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yani şöyle hocam doldurulabilir kapsül alıp kapsül kahve makinesi mi almak daha mantıklı yoksa direkt Grundig kahve makinesini mi?

Kahveyi kendinizin doldurmanızın şöyle bir negatif yönü var. Kahveyi öğütülmüş alacağınız için kahveniz bayatlar ama kapsül veya poşet kahve kullanırsanız o kahveler oksijensiz ortamda beklediği için bayatlamaz. Dolayısı ile benim tavsiyem poşet kahve ya da kapsül kullanmanız olur. Türkiye'de poşet kahve satılıyor mu bilmiyorum ama demek istediğim fotoğraftaki gibi ürünler. Daha az alüminyum gerektiği için fiyatları direkt kapsüllere gerek daha uygun oluyor.

1750608318697.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt