Nays'ın fiziksel kartı yok mu? Bilmediğimden soruyorum bu arada.
Yok maalesef. Sadece sanal kart oluşturabiliyoruz. Ama Google Play Store yorumlarında fiziksel kart olmadığına dair şikayetlerde Türkiye İş Bankası bazı yorumlara fiziksel kartla ilgili çalışmaların olduğuna dair bir cevap yazmış. Umarım çalışmalar hızlıca tamamlanır ve en önemlisi fiziksel kartları Papara gibi kargoyla gönderilmez. En azından Türkiye İş Bankası şubelerinde verilsin. Ama benim isteğim Şok'a gelmesi ve Şok'tan yükleme yapılabilmesi.

Yok maalesef. Sadece sanal kart oluşturabiliyoruz. Ama Google Play Store yorumlarında fiziksel kart olmadığına dair şikayetlerde Türkiye İş Bankası bazı yorumlara fiziksel kartla ilgili çalışmaların olduğuna dair bir cevap yazmış. Umarım çalışmalar hızlıca tamamlanır ve en önemlisi fiziksel kartları Papara gibi kargoyla gönderilmez. En azından Türkiye İş Bankası şubelerinde verilsin. Ama benim isteğim Şok'a gelmesi ve Şok'tan yükleme yapılabilmesi.
Evet evet, marketlere falan gelse kullanımı açısından çok daha rahat olur. Yani iş bankasından verseler de olur da yeter ki dediğiniz gibi kendileri göndermesin, gönderecekse de iyi yapsın şu işi. Gelmesi 4-5 hafta sürüyor papara gönderince, tam komedi.

Banka hesabi acmanin maliyeti olmayacak sonucta, acilabilir bir kaybin olmaz. On odemeliler yapisi geregi kisitlayici zaten o yonden avantaj olur.
Hem de müşteri hizmetleri kötü. Başıma geleni görmüşsünüzdür yukarıda. Görmediyseniz mesaja ekleyeyim o kısmı.
Paycell'de yaşadım sorunu. Tosla üzerinden açıklamaya da telefon numarası yazmama rağmen kabule etmediler ve Tosla'nın ortak IBAN'a gönderdiler. Tosla da Paycell'e gönderdi. Paycell, Tosla'nın gönderdiğine dair dekont istiyor, Tosla vermiyor. Karışık bir durum hocam. Bu gibi durumlara düşmemek için en iyisi banka. En azından muhattap olabilecek bir kurum var fiziksel olarak.
Bu sorun bankada yaşansın da göreyim. Ön ödemeli kartların müşteri hizmetleri lay lay lom geçiştiriyor. Sonuçta gidip hesap soramayacağız. Ama banka hesabında olursa gidip muhattap olabileceğimiz, hesap sorabileceğimiz bir yer var. Ben banka hesabı açmaya niyetlendim. Ama pedere nasıl ikna ettireceğim, bilmiyorum.

Merhaba. Şu an ön ödemeli kart olan Tosla, Paycell ve Hadi kullanıyorum. Fakat bu aralar banka hesabı açmayı düşünüyorum. 3 uygulamanın kampanya hariç diğer özellikleri sıradan bir banka hesabında var çünkü. Sizce ön ödemeli kart kullanmaya devam etmek mi, Yapı Kredi veya Garanti BBVA ikilisinden birinden hesap açmak mı? 18 yaş altıyım.
Ben de 18 yaş altıyım ve uzun süre Papara gibi firmaları kullandıktan sonra Garanti BBVA hesabı açtım ve cidden çok fark ediyor. Puan kazanımı, para gönderimi, döviz hesabı vb. gibi şeyler gerçekten çok işe yarıyor. Soruna gelecek olursam Garanti BBVA ile yola devam etmeni öneririm çünkü Yapı Kredi sorun çıkarabiliyor 18 yaş altına hesap açarken.

Kötü haber...
Pederlerin klasik cevap verildi.
Ne işin var, bu yaşta banka hesabına ne gerek var?
Maalesef Tosla, Paycell, Hadi üçlüsüyle devam. Belki annemi açtırmaya ikna edip iki veli istemeyen Garanti BBVA'dan açtırırım. Ama zor. Babanla konuş der. Bu yüzden bu durumda yapabileceğim tek şey Paycell'i kimlik kartı ile doğrulatıp bütün özelliklerini açtırmak. Tosla'yı 13 yaşımı doldurmadığımdan annemin adına kullanıyorum, Hadi ise... boş verin.

Kötü haber...

Maalesef Tosla, Paycell, Hadi üçlüsüyle devam. Belki annemi açtırmaya ikna edip iki veli istemeyen Garanti BBVA'dan açtırırım. Ama zor. Babanla konuş der. Bu yüzden bu durumda yapabileceğim tek şey Paycell'i kimlik kartı ile doğrulatıp bütün özelliklerini açtırmak. Tosla'yı 13 yaşımı doldurmadığımdan annemin adına kullanıyorum, Hadi ise... boş verin.
Klasik türk kafası, yapacak bir şey yok.

Kötü haber...

Konuya ekleme yapayım. 2 hafta sonra babamı ikna edip Yapı Kredi'den hesap açtık. Kredi, borsa gibi 18 yaş gerektiren işlemler dışında her şey serbest. İstediğim kadar banka hesabı, kartı ve ön ödemeli kart açabiliyorum. Döviz alabiliyorum. EFT/Havale alabiliyorum...