Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Öneri şu şekilde işliyor: Bir konu açıyorsunuz, onaylanmıyor ve size feedback bile atmıyorlar. Bu durum yerine moderatörler, konuda olan sakıncalı (?) içerikleri konu sahiplerine bildirip düzenleme yapmalarını istemeli. Zira konu onaylanmayınca yeni konuyu açmak için 30 dakika ekstradan beklemek mantıklı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 22 Eksi
@Silinen üye zamaninda yesil yerde bir konu acmistim, adamlar daha okumadan reddetmisti :) Nereden mi biliyorum? Cunku gonderdikten hemen sonra kendim tekrar okuyayim demistim, yarisina gelmeden hata fark ettim ancak duzenle dedigimde...

Bu sebeple mantikli bir oneri.

Kağıt üstünde mantıklı ama yapmaya kalktığın zaman biraz sıkıntı, 3 4 kişi konu açmıyor yüzlercesi açıyor ve modların hepsine uyarı yollaması bayağı bayık olur.

Sadece 30 dakika beklemek de değil, bazen konuyu kopyalayip kaydetmedigimiz olabiliyor ve emekler boşa gidiyor, tekrar yazmak ve yazılanı hatırlamak zor olabilir.

Bu oneriyle konunun yayına girebilmesi için kullanici tarafindan yapilmasi gereken duzenlemeler yapilip düzenlenebilir ve tekrardan onaya sunulabilir, mantıklı.

Kağıt üstünde mantıklı ama yapmaya kalktığın zaman biraz sıkıntı, 3 4 kişi konu açmıyor yüzlercesi açıyor ve modların hepsine uyarı yollaması bayağı bayık olur.

Moderatörler herkese bildirim göndermeyecek nasıl olsa. Sadece içeriği sakıncalı olan/olabilecek konular hakkında olacak. Evet, bu yine de moderatörlere fazladan iş yükü bindirir mi? Bindirir. Ancak uygulamaya geçerse güzel bir sistem olacağını düşünüyorum.

@xalvorath, madem konu onaylanmadı, demek ki bir şekilde okunmuş olmalı. Onaylanmama sebebi de tuşa basmadan önce kolayca belirtilebilir. Sanki çok zahmetli bir işmiş gibi yazmışsınız, bu yaklaşımı anlayamadım.

Daha önce hayatında hiç moderatörlük veya benzeri bir iş yapmamışsın belli ki brom, bu arkadaşlar asgari ücretin altını alıyor olabilirler belki de almıyorlar. Yüzlerce belki de binlerce 3 IQ konu siliyorlar ve onun stresi siniri var, eklerler eklemezler ben geliştirici değilim benim fikrime bakmıyor ben sadece belirttim.

@xalvorath, bu pozisyon için başvuru yapılması gerektiğinin farkındasınız, değil mi? Herhangi bir üyeyi zorla yetkili kadrosuna almıyorlar. İş tanımı ve sorumlulukları zaten açıkça ortada, bunları bizim düşünmemiz gerekmiyor. İhtimal ki önerinin getirdiği fazladan bir yük olursa zaten yönetim öneriyi uyguladıktan sonra gerekli tedbirleri alır.