Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Öneri şu şekilde işliyor: Bir konu açıyorsunuz, onaylanmıyor ve size feedback bile atmıyorlar. Bu durum yerine moderatörler, konuda olan sakıncalı (?) içerikleri konu sahiplerine bildirip düzenleme yapmalarını istemeli. Zira konu onaylanmayınca yeni konuyu açmak için 30 dakika ekstradan beklemek mantıklı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 22 Eksi
@xalvorath, bu pozisyon için başvuru yapılması gerektiğinin farkındasınız, değil mi? Herhangi bir üyeyi zorla yetkili kadrosuna almıyorlar. İş tanımı ve sorumlulukları zaten açıkça ortada, bunları bizim düşünmemiz gerekmiyor. İhtimal ki önerinin getirdiği fazladan bir yük olursa zaten yönetim öneriyi uyguladıktan sonra gerekli tedbirleri alır.

Hocam neden bunu ben yönetiyormuşum gibi bana yükleniyorsunuz? Ben açıkçası iş tanımında böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Bu şey gibi komi olarak işe giriyorsun 1 hafta sonra müşteriler komi tuvalet temizlesin dediği için aniden tuvalet temizlemeye başlıyorsun gibi bir şey.

Hocam neden bunu ben yönetiyormuşum gibi bana yükleniyorsunuz?
Karşı pozisyonda olan sizsiniz, o yüzden.

Ben açıkçası iş tanımında böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Bu öneri henüz hayata geçmedi, olmaması normal.

Bu şey gibi komi olarak işe giriyorsun 1 hafta sonra müşteriler komi tuvalet temizlesin dediği için aniden tuvalet temizlemeye başlıyorsun gibi bir şey.
Hayır, konuyu saptırıyorsunuz. Daha uygun bir örnek şöyle olabilirdi: Bir restoranda yemek yediniz; ama öncesinde fiyatına bakmadınız. Hesap geldiğinde garsona inanmayıp menüyü görmek istediniz, ancak garson size menüyü göstermedi. Halbuki gösterebilirdi.

Mantıklı, çok konu açmadığım için net bir bilgim yok ama kullanıcı o kadar uğraştığı konusunun bir nedenden dolayı tamamen silindiğini görünce ister istemez hırçınlaşabiliyor. Bir neden sunmak ve konuyu tamamen silmemek hem kullanıcıyı memnun eder hem de gerginliği azaltır✌️

İşler ne yapsın diyebilmek için benzer şekilde tarafsız kalabilmek lazım 💀

Bu konu bende arası bozulan bir grupla forum arasındaki saçma diyalog gibi geldi.

Şu an bu konu hakkında ekstra öneriye gerek yok. Buna dair birkaç farklı öneri var, uygun şekilde paketleyip 2.3 ile siteye eklemek için yönetim olarak bir düşünüp, planlamamız gerekecek.

Karşı pozisyonda olan sizsiniz, o yüzden.

Bu öneri henüz hayata geçmedi, olmaması normal.

Hayır, konuyu saptırıyorsunuz. Daha uygun bir örnek şöyle olabilirdi: Bir restoranda yemek yediniz; ama öncesinde fiyatına bakmadınız. Hesap geldiğinde garsona inanmayıp menüyü görmek istediniz, ancak garson size menüyü göstermedi. Halbuki gösterebilirdi.
Doğrudur hocam, takılsınlar kafalarına göre.

Oooo acmaya calistiklari ucube konulari bir gorsen :rofl:

Hocam, bırakın açsınlar, denk gelinirse hop silinir. Moderatörler bunu yapabilirler.

Ya çok basit bu iş: Birkaç ekip olacak, kimi konu denetimi yapacak, kimi üslup denetimi yapacak, kimi de raporlamaları kontrol edecek. Öyle gestapo gibi gezilmez forumda. Al bak aşağıda benim mesajın düzeltilmesi:

1720157957895.webp

Nedir bu arkadaş nedir? TDK sözlüğü ile yeşil site olacaksa ben hakikaten soğumaya başladım artık bu işten. Burası bir forum, YKS Türkçe sınavı değil.

Olmaz böyle forum moderasyonu ve yönetimi.

Son düzenleyen: Moderatör: