Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Bence de, rehber yazarken yanlışlıkla otistiklik yapıp gönderirsem salak gibi kalıyorum bu durum olmayınca.
Konu onaylama sistemi eskiden yeniye doğru gitmiyor mu zaten? Kendi zararına olur o saçma.Bunda da şu olur: 5 dakikada konusu onaylanmayan kişi konuyu kopyalar silip tekrar onaya düşürür. Sürekli sürekli yapar ve ihmal eder kuralı. Bir konu kaldırdıktan sonra bir süre tekrar konu açamama gibi bir kural konulursa uygulanabilir. +
Düşünülmesi gereken bu aslında, bence direkt her türlü 5 dakikada iptal edilebilmeli mesaj gelse de gelmese de.Bu öneriyi destekliyorum zaten ilk gördüğüm anda artı ve beğeni attım ama şöyle de bir durum var. Konuyu açtık, onaya gitti, yok ya ben bunu açmayayım diye düşünürken (2 dakika falan dolmadan yani) moderatör konuyu anında açmışsa bunun iptali de olacak mı? Yani konu sadece onaydayken iptal özelliği gelse bunun tam bir süresi olmayacak. Konuyu açma isteği gönderdikten belli bir süre sonra moderatörün önüne onaya düşsün dersek bu sefer de 5 dakikanın bile acil olduğu durumda olanlar olabilir. Sonuç olarak, mesela 5 dakika boyunca iptal etme hakkımız oldu diyelim, konu onayda olsun veya çoktan açılmış olsun, bu 5 dakika içinde kaldırabilelim. Dersiniz ki konuya çoktan mesaj geldiyse ne olacak? Bu durumu ben de düşünmedim :d
Bu öneriyi destekliyorum zaten ilk gördüğüm anda artı ve beğeni attım ama şöyle de bir durum var. Konuyu açtık, onaya gitti, yok ya ben bunu açmayayım diye düşünürken (2 dakika falan dolmadan yani) moderatör konuyu anında açmışsa bunun iptali de olacak mı? Yani konu sadece onaydayken iptal özelliği gelse bunun tam bir süresi olmayacak. Konuyu açma isteği gönderdikten belli bir süre sonra moderatörün önüne onaya düşsün dersek bu sefer de 5 dakikanın bile acil olduğu durumda olanlar olabilir. Sonuç olarak, mesela 5 dakika boyunca iptal etme hakkımız oldu diyelim, konu onayda olsun veya çoktan açılmış olsun, bu 5 dakika içinde kaldırabilelim. Dersiniz ki konuya çoktan mesaj geldiyse ne olacak? Bu durumu ben de düşünmedim :d
rEFInd rehberi yaparken rehberin %15-20'si bitmişken yanlışlıkla yayınlamıştım.Bana olmuştu öyle bir durum. Neyse ki rehber %99 bitmişti sadece resimleri ekledim.
Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Ctrl + Enter yapmıştım yanlışlıkla, editörün kısayollarını kullanırken. Bu da sanırsam yayınlamayı tetikleyen bir kısayol. Neyse ki çok bir zararı olmadı, yazdıklarımı sildiğimi sanmamdan dolayı 15 saniyeliğine kalbimin durması ve ardından aslında ne olduğunu fark etmem dışında. Ama zararı olabilirdi de.