Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

4284

Uzman
Makaleler
1
Uzun zamandır saçma geliyor bana. Normal konu ve mesajlarda bir önemi var. Sinir olunca 😡 kızgın emojisi, beğenmeyince 👎 beğenmedi emojisi gibi. Ama öneri konuları için bence yanlış. Öneri konularında - ve + tuşları konu başlığı altındaki kısım için yeterli olabilir. Özellikle öneri açmaktan korkma ihtimali de doğabilir çünkü beğenmedi tufanına tutulunuyor. Gene konu altındaki mesajlarda emojiler olabilir ama.

Artı -13 Eksi
Mantıklı. Az önceki konudan feyz aldığını düşünüyorum ve o arkadaşa ben de üzüldüm. Beğeni sayısı psikolojiyi etkiliyor evet, forumdaki ilk öneri bana ait ve tam olarak beğeni sayısı hakkındaydı (Hergünyeni1bilgi.)

Mantıklı. Az önceki konudan feyz aldığını düşünüyorum ve o arkadaşa ben de üzüldüm. Beğeni sayısı psikolojiyi etkiliyor evet, forumdaki ilk öneri bana ait ve tam olarak beğeni sayısı hakkındaydı (Hergünyeni1bilgi.)

Evet, biraz yazık oldu çocuğa. Benim için pek sorun değil, isterse 0 beğenmeye insin ama yine de ben bile beğenmedi atmıştım, belki kaldırır. Öneri kabul edilmese bile kendim açılan önerilere emoji atmam.

• Beğendim
İfadeler: 99
Evet, biraz yazık oldu çocuğa. Benim için pek sorun değil, isterse 0 beğenmeye insin ama yine de ben bile beğenmedi atmıştım, belki kaldırır. Öneri kabul edilmese bile kendim açılan önerilere emoji atmam.

Yani o çocuk takıyor ve üzülüyor. Bu bence yönetimin dikkatini çekmek için yeterli. Beğeni sayısı ile ilgili kimsenin dile getirmediği bir iş yapılıyor.

Hocam bazen içindekileri söyleyemediğim zaman. 🤬 bu emoji işe yarıyor ama. 😁
İnsanlar o kadar alışmış ki tek tıkla istediğini yapmaya. 2 satır mesaj yazmak çok zor değil. Önerinize katılmıyorum veya sizinle aynı fikirde değilim yazmak çok zor olmasa gerek? Hem nazik bir şekilde yaklaşım sergiliyorsun hem de karşındaki insanı kırmamış oluyorsun. Beğenmedim ifadesi yıllar içinde o kadar evrimleşmiş ki, psikolojik olarak çok rahatsız edebiliyor. Özellikle çok sosyal medya kullanan birisi ise.