Biliyorsunuz ki son günlerde fazlasıyla gelişti. Özellikle iOS’a karşı şu an size göre ne durumda? Sizce şu an OneUI Android değil de kendi kernelini kullansa başarır mı? Ya da OneUI rakiplerine karşı son güncellemelerden sonra iyi mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Biliyorsunuz ki son günlerde fazlasıyla gelişti. Özellikle iOS'a karşı şu an size göre ne durumda? Sizce şu an One UI Android değil de kendi kernelini kullansa başarır mı? Ya da One UI rakiplerine karşı son güncellemelerden sonra iyi mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Vallahi eski sürüm daha güzel geliyor. En son baktığımda DeX epey bir kısıtlanmıştı, yine aynı şekilde GoodLock'da daha az özellik mevcuttu.
Biliyorsunuz ki son günlerde fazlasıyla gelişti. Özellikle iOS’a karşı şu an size göre ne durumda? Sizce şu an OneUI Android değil de kendi kernelini kullansa başarır mı? Ya da OneUI rakiplerine karşı son güncellemelerden sonra iyi mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Son sürümlerde çok kaliteli. Akıcılık ve performans konusunda hiçbir zaman problem yaşamadım (iOS'un aksine.) Batarya, oyun ve günlük kullanım performansından çok memnundum. Eski OneUI'ı çok da sevdiğimi söyleyemem. Her yeni sürümle geliştiği için eskileri çok kötü gelmeye başladı. Çinli telefon markalarını alacağıma Samsung kullanmayı tercih ederim.
Son düzenleme:
Asily
Üstün
Vallahi eski sürüm daha güzel geliyor. En son baktığımda DeX epey bir kısıtlanmıştı, yine aynı şekilde GoodLock'da daha az özellik mevcuttu.
Tabletlerdeki DeX bayağı işlevsiz şu anda. Yeni DeX aşırı berbat.
venovar
Yetkin
Hem tablet hem de telefonda OneUI 8.0 sürümünde performans açısından sıkıntı yaşamıyorum ama Hızlı Ayarlar hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle tablet arayüzünde arkaplanda şeffaflık yok ve çok basit duruyor. Bazı düğmeler kaldırılamıyor, mesela "Nearby Devices, SmartThings, Smart View, Modes". Pil simgesi, diğer simgeler ile uyuşmuyor. Zaten geriyede pek bir şey kalmıyor. Kullanıcının arayüz ile etkileşimi olan bölümler; Bildirim Paneli, Hızlı Ayarlar ve launcher. Launcher olarak Smart Launcher kullanıyorum, istediğim gibi ev ekranımı tasarlıyorum ve adam akıllı hale getiriyorum. Öneririm.
Saçma sapan iOS kopyası çin malı arayüzü hissi uyandırmıyor en azından, S25 kullanıyorum OneUI 8.5, gayet memnunum.OneUI rakiplerine karşı son güncellemelerden sonra iyi mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
duality2
Uzman
Bug fix çok geç geliyor. OneUI 7'den 8 geçişinde pil performansı öldü bence. OneUI 'nın gelişiminin yavaş ilerlemesi, Android tarafındaki diğer ahraz rakiplerine yazar. 100K'lık telefon satıp içine reklam basan Xiaomi varken, Samsung niye daha iyisi için çabalasın? Zaten en iyiler 
- Makaleler
- 1
Belli başlı uygulama, eklenti ve yazılımlar silinirse veya silinebilirse adam olur arayüz. Temadır, uygulama sitilidir onlar hallediliyor bir şekilde.
Benim için One UI 8 ve sonrası çöp. Bootloader kilidi açamıyoruz, Samsung kendi topuğuna sıktı, daha tercih etmem.