Şu silah, bıçak kasası mı alıp satıyor musunuz? Yoksa başka yöntemler ile mi?
Alıyorum ama uzun vadeli tutuyorum.
Kârın yüksek olduğunu gördüğüm an satıp başka bir yatırıma yöneliyorum. Mesela son 5-6 aydır D&N ve ajan gibi yatırımlara yöneldim, arada nakite döndürüyorum.

Değerli arkadaşlar konu sahibi olarak sizleri uyarıyorum, lütfen konudan sapmayalım, konumuz al sat ticaret yapmak değil, online oyunların nasıl bir batak olduğudur.

Değerli arkadaşlar konu sahibi olarak sizleri uyarıyorum, lütfen konudan sapmayalım, konumuz al sat ticaret yapmak değil, online oyunların nasıl bir batak olduğudur.
Konudan sapmadığımızı belirtmeme gerek yoktur herhalde, konuda ben bu işin bir batak veya boş iş olmadığını söylemek için trading sektörüyle buranın işlediğini belirttim ve diğer arkadaş da bu işin nasıl yürüdüğünü öğrenmek istedi.

Hikâyeli oyunların bir sonu var ancak Online oyunların bir sonu yok ve kumar sistemiyle aynı sistem diyebiliriz. Sistem, sürekli seni oyunda tutmaya çalışıyor. Birkaç el winle, sonra takımına gelen adamlara bak. Sadece bunu söylerim. :)

Hikâyeli oyunların bir sonu var ancak Online oyunların bir sonu yok ve kumar sistemiyle aynı sistem diyebiliriz. Sistem, sürekli seni oyunda tutmaya çalışıyor. Birkaç el winle, sonra takımına gelen adamlara bak. Sadece bunu söylerim. :)
Oyunun algoritmasına karşı gelebilecek irade olanlar için online oyunlar gayet de iyi.
Arkadaşın iradesinin zayıf olduğunu düşünüyorum.

@SF26, Online oyun oynadığım zamanlarda, bir el kaybettiğim zaman oyunu direkt kapatıyor, o gün oynamıyordum. Ertesi gün oynamaya devam ediyordum. Bence yapılması gereken bu.

Bir oyunun tek amacı vardır o da eğlenmek. Sen LoL oynarken eğleniyorsan ne mutlu, CS oynarken eğleniyorsan ne mutlu ya da WoW'da 250 saat bir pet için grind yapıyorsan ve bundan eğleniyorsan ne mutlu. Bunun boş bir tarafı yok. İnsanın hayatındaki diğer görevlerini yerine getirdiği sürece boş vakitlerini istediği oyunları oynayarak geçirmesinde bir sıkıntı görmüyorum. Sallıyorum re: Village oyununu bitirdiğinde eline ne geçiyor da Metin2'de dolunay düşürdüğündeki mutluluktan farklı bir şeye sahip oluyorsun? İkisi de sana mutluluk veriyor o kadar.

Önemli olan eğlendirmeyen aksine stres yaşatan, mutsuz eden oyunları oynamamak.

@SF26, Online oyun oynadığım zamanlarda, bir el kaybettiğim zaman oyunu direkt kapatıyor, o gün oynamıyordum. Ertesi gün oynamaya devam ediyordum. Bence yapılması gereken bu.
Bu şekilde oynayınca online oyunlar gayet de güzel, kaybedince bir dahakini kazanma ihtimaline inandığın anda patlıyorsun.
Bu kadar basit.