Dediklerinize tamamen katılıyorum, ve en komik tarafı ise o ailevi değerlere söven çoluk çocuk tayfa sövdükleri kişi ile yüz yüze denk düşse “abi ben sana o anlamda dememiştim abi” diye zırlar. Yabancı ülkeleri bilmiyorum ama Türkiye’de online oyunlarda klavyeyi silah zannedenler var ve bunların yaş ortalaması 14-15. Bir CS2 kitlesi düzgün diğer oyunlara göre.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
CS2 kitlesi düzgün kalıyorsa sorun büyük.Dediklerinize tamamen katılıyorum, ve en komik tarafı ise o ailevi değerlere söven çoluk çocuk tayfa sövdükleri kişi ile yüz yüze denk düşse “abi ben sana o anlamda dememiştim abi” diye zırlar. Yabancı ülkeleri bilmiyorum ama Türkiye’de online oyunlarda klavyeyi silah zannedenler var ve bunların yaş ortalaması 14-15. Bir CS2 kitlesi düzgün diğer oyunlara göre.
- Makaleler
- 1
Online oyunlar bence online değil. Biz gerçek oyuncularla oynuyoruz zannediyoruz ama çoğu bilgisayar botu.
SF26
Üstün
Matrix'i fazla mı izledin?Online oyunlar bence online değil. Biz gerçek oyuncularla oynuyoruz zannediyoruz ama çoğu bilgisayar botu.
- Makaleler
- 1
Bot olması için çok kötü oynamak zorunda değil ki çok iyi oynayan oyuncular da oluşturabilirler. Yapay zeka da gelişti aynı gerçek oyuncular gibi davranır.
Bu durumu yaşayanlar var, öyle demeyin. Ana akım oyunlarda pek olmuyor ama genellikle oluyor.
Bu durumu yaşayanlar var, öyle demeyin. Ana akım oyunlarda pek olmuyor ama genellikle oluyor.
Keşke konudan banlama gibi bir seçenek olsa da şu konu dışı konuşanları banlasanız hocam. Gelmişler burada trading eğitimi veriyorlar.
Keşke olsa hocam keşke, bir de ısrarla hala açtığım konu ile alakası olduğunu söylüyorlar.Keşke konudan banlama gibi bir seçenek olsa da şu konu dışı konuşanları banlasanız hocam. Gelmişler burada trading eğitimi veriyorlar.