Ömer_Yeter

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yani aslında durum şu ki ben özellikle geçen yaz full online odaklı oyunlar oynayarak geçirdim; lakin şu an o kadar oynayıp bitirmeyi istediğim oyunlar var ki Steam'de bir liste bile hazırladım. Sizce nasıl bir dengesiz kurmak mantıklı olur?

Yani aslında durum şu ki ben özellikle geçen yaz full online odaklı oyunlar oynayarak geçirdim; lakin şu an o kadar oynayıp bitirmeyi istediğim oyunlar var ki Steam'de bir liste bile hazırladım. Sizce nasıl bir dengesiz kurmak mantıklı olur?
Denge kurmaya gerek yok ki. Canin ne isterse onu oyna.

Yani aslında durum şu ki ben özellikle geçen yaz Full online odaklı oyunlar oynayarak geçirdim; lakin şu an o kadar oynayıp bitirmeyi istediğim oyunlar var ki Steam'de bir liste bile hazırladım. Sizce nasıl bir dengesiz kurmak mantıklı olur?

Yani o dengeyi kurmak zor bence ben eskiden Full online oynuyordum sadece Valorant oynadığımı hatırlıyorum 7 8 saat bir ara Full hikayeli başladım şu anda da dengeyi kurdum galiba 3 saat CS Valorant oynuyorsam 1 2 saat hikayeli oynuyorum.

Sana bağlı bu biraz da. Mesela ben oyun oynamak istiyorsam ve havadan dolayı bunalmış hissediyorsam rekabetçi oyun oynamam. Çünkü performansa etkisi oluyor. Onun yerine hikayeli oyun oynarım ya da co-op bir oyuna girerim.