Çözüldü Opel Corsa 1.3 CDTI 75 hp arıza ışığı yakıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Nederland
Bugün üniversiteden eve geçerken motorin aldım. Buraya kadar her şey tamam ama sonra birdenbire arıza ışığı yanıp sönmeye başladı. Eve gittim aracı park ettim. Daha sonra inip tekrar bakayım dedim ama bu sefer arıza ışığı göremedim. Bu yüzden acemilik anıma geldi fotoğrafını da çekemedim. Yanımda kimse yok çok da iyi tanıdığım bir şehirde değilim sanayiye sıfır bilgiyle gitmek istemiyorum. Hiçbir sonuç bulamazsam babamı çağırırım artık. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Çözüm
Yapabiliyorsanız yarım saatten fazla sürecek bir yolda, 3. viteste 80-90 km veya 5. viteste 140 km gibi hızlarda aracı sürün. Devri çok yüksek veya düşük tutmayın, araç zaten maksimum 5000 devir çeviriyor. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Eğer çözüm olmazsa sanayiye uğramaktan başka bir şey yapabileceğinizi pek düşünmüyorum.

Bir de mümkünse aracı çok düşük yakıt seviyelerinde kullanmayın. Yakıt lambası yanmadan yakıt takviyenizi yapmanızı tavsiye ediyorum.
Usta araç dizel? Benzin almaktan kastın umarım motorindir.

Opel Astra G 1.4'te buji sıkıntılıydı gaz yemiyordu aynı böyle arıza lambasını yakıp sönüyordu hocam.

Şimdi, benzin ve motorin karmaşası çözüldüğüne göre arıza ışığını tespit etmemiz gerekecek. Bilmeden yorum yapmam çok doğru olmaz.

Size zahmet aşağıdaki görseli inceler misiniz? Uyarı ışığı burada var mı?

Araç BMW ise sinyal lambasını görmüş olabilirsiniz.

Opel Astra G 1.4'te buji sıkıntılıydı gaz yemiyordu aynı böyle arıza lambasını yakıp sönüyordu hocam.
Araçta hafif bir güçsüzlük seziyorum. Abartı değil ama çok ince ince var gibi. Dediğinizle bağlantısı var mıdır?
Var hocam. Şu yaya benzeyen, alttan dördüncü satırdaki sondan ikinci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…