v410

Uzman
Turk telekom 1000 paketini kullanıyorum. OpenWRT kurabileceğim kaliteli Router tavsiyelerinde bulunabilir misiniz? Bir de OpenWRT kurduktan sonra ek ayar yapmam gerekli mi?

Türk Telekom 1000 paketini kullanıyorum. OpenWrt kurabileceğim kaliteli router tavsiyelerinde bulunabilir misiniz? Bir de OpenWrt kurduktan sonra ek ayar yapmam gerekli mi?

OpenWrt kurduktan sonra WAN portunu ayaralamanız gerekebilir modemden modeme değişir, çok kolay yapılıyor. Bir de SQM QoS, HTTPS over DNS, zapret gibi paketler kurmak istiyorsanız hepsi için rehber var.

Eğer ONT cihazı olmadan kullanacaksanız Recep beyin yaptığı rehberi uygulayabilirsiniz. (SFP takılabilen router almanız gerekir.)

Bütçe yok mu? Kaliteli OpenWRT router istiyorsanız Mercusys MR90X.
Bütçe belirtmeyi unutmuşum da bu kadar fazla para vermek de istemiyorum. Maksimum 2000 olarak düşündüm
OpenWrt kurduktan sonra WAN portunu ayaralamanız gerekebilir modemden modeme değişir, çok kolay yapılıyor. Bir de SQM QoS, HTTPS over DNS, zapret gibi paketler kurmak istiyorsanız hepsi için rehber var.

Eğer ONT cihazı olmadan kullanacaksanız Recep beyin yaptığı rehberi uygulayabilirsiniz. (SFP takılabilen router almanız gerekir.)

Teşekkür ederim bilgi için. ONT cihazıyla kullanmayı düşünüyorum

Bütçe belirtmeyi unutmuşum da bu kadar fazla para vermek de istemiyorum. Maksimum 2000 olarak düşündüm
AX23 V1 ve V1.2 versiyonu olması gerek. V2.0 ise uyumlu değil. Alacağınız yere danışabilirsiniz eğer sürümünü biliyorlarsa.

Xiaomi en F/P olan.

Son düzenleme:
AX23 V1 ve V1.2 versiyonu olması gerek. V2.0 ise uyumlu değil. Alacağınız yere danışabilirsiniz eğer sürümünü biliyorlarsa.

Xiaomi en F/P olan.

Xiaomiyi alacağım teşekkür ederim