Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
Bütçe yok mu? Kaliteli OpenWRT router istiyorsanız Mercusys MR90X.
SnowRain
Yetkin
Türk Telekom 1000 paketini kullanıyorum. OpenWrt kurabileceğim kaliteli router tavsiyelerinde bulunabilir misiniz? Bir de OpenWrt kurduktan sonra ek ayar yapmam gerekli mi?
OpenWrt kurduktan sonra WAN portunu ayaralamanız gerekebilir modemden modeme değişir, çok kolay yapılıyor. Bir de SQM QoS, HTTPS over DNS, zapret gibi paketler kurmak istiyorsanız hepsi için rehber var.
Eğer ONT cihazı olmadan kullanacaksanız Recep beyin yaptığı rehberi uygulayabilirsiniz. (SFP takılabilen router almanız gerekir.)
Bütçe belirtmeyi unutmuşum da bu kadar fazla para vermek de istemiyorum. Maksimum 2000 olarak düşündümBütçe yok mu? Kaliteli OpenWRT router istiyorsanız Mercusys MR90X.
OpenWrt kurduktan sonra WAN portunu ayaralamanız gerekebilir modemden modeme değişir, çok kolay yapılıyor. Bir de SQM QoS, HTTPS over DNS, zapret gibi paketler kurmak istiyorsanız hepsi için rehber var.
Eğer ONT cihazı olmadan kullanacaksanız Recep beyin yaptığı rehberi uygulayabilirsiniz. (SFP takılabilen router almanız gerekir.)
Teşekkür ederim bilgi için. ONT cihazıyla kullanmayı düşünüyorum
sawyerford
Üstün
AX23 V1 ve V1.2 versiyonu olması gerek. V2.0 ise uyumlu değil. Alacağınız yere danışabilirsiniz eğer sürümünü biliyorlarsa.Bütçe belirtmeyi unutmuşum da bu kadar fazla para vermek de istemiyorum. Maksimum 2000 olarak düşündüm
Mercusys MR70X 3 Port 1800 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mercusys MR70X 3 Port 1800 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MR70X 3 Port 1800 Mbps Router özelliklerini incele, 1.269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xiaomi en F/P olan.
Son düzenleme:
AX23 V1 ve V1.2 versiyonu olması gerek. V2.0 ise uyumlu değil. Alacağınız yere danışabilirsiniz eğer sürümünü biliyorlarsa.
![]()
Mercusys MR70X 3 Port 1800 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mercusys MR70X 3 Port 1800 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MR70X 3 Port 1800 Mbps Router özelliklerini incele, 1.269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Xiaomi en F/P olan.
Xiaomiyi alacağım teşekkür ederim
Türk Telekom 1000 paketini kullanıyorum. OpenWrt kurabileceğim kaliteli router tavsiyelerinde bulunabilir misiniz? Bir de OpenWrt kurduktan sonra ek ayar yapmam gerekli mi?
MR90X alıp OpenWrt kurup kullamanı öneririm SQM kullanman gerekirse işlemcisi 1 Gbps hıza yeterli gelecektir.
Xiaomi AX300T alsam 1gbps hızı ayarlayamam mı SQM ile?MR90X alıp OpenWrt kurup kullamanı öneririm SQM kullanman gerekirse işlemcisi 1 Gbps hıza yeterli gelecektir.
Hayır alamazsın AX3000T 370 Mbps hız veriyor.Xiaomi AX300T alsam 1gbps hızı ayarlayamam mı SQM ile?
Daha uygun fiyata 1Gbps alabileceğim OpenWRT router mevcut mu?