Çözüldü OpenWrt Zapret ayarları nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ben bu siteden bakmıştım zamanında controld dns çıkmıştı onu kurmuştum sonrasında zapreti kurmuştum. Tavsiyem sıfırdan yükleyin dns'i girin ondan sonra zapreti kurun.

Hocam selamlar dediginiz sekilde ssh uzerinden kurulum denedim bende hardware flow offloading kullaniyorum 3 defa da kurulum yaptim ama cozemedim yardimci olabilir misiniz anydesk uzerinden?

Hocam selamlar dediginiz sekilde ssh uzerinden kurulum denedim bende hardware flow offloading kullaniyorum 3 defa da kurulum yaptim ama cozemedim yardimci olabilir misiniz anydesk uzerinden?
Hangi aşamada sorun yaşıyorsunuz?

Hangi aşamada sorun yaşıyorsunuz?
Selamlar offloading i none olarak sectigimde calisiyor ama ne zaman hardware flow offloading secsem calismiyor none olursa da cok dusuk hiz alabiliyorum maalesef ki bir de sanirsam ipv6 gectigim icin farkli bir blockchain kullanmam lazim ama tam olarak cozemedim ilk defa openwrt deneyimliyorum

Zapret üzerinden flow offloadingi hardware seçtikten sonra OpenWrt arayüzü üzerinden flow offloading ayarını kesinlikle ellemeyin. Elliyorsanız o yüzden zapret çalışmıyor.

Zapret üzerinden flow offloadingi hardware seçtikten sonra OpenWrt arayüzü üzerinden flow offloading ayarını kesinlikle ellemeyin. Elliyorsanız o yüzden zapret çalışmıyor.
Dokunmadan da denedim ama yine calismadi sanirim ipv6 support ile deneyecegim bir de

Dokunmadan da denedim ama yine calismadi sanirim ipv6 support ile deneyecegim bir de
Bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur muhakkak. Geçmiş cevaplarımda kurulum aşamaları yazıyor. Flow offloading ayarına arayüzden kesinlikle dokunmayacaksınız eğer zapret kullanmak istiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…