Bol-Van'ın OpenWrt-embedded versiyonunu kullanıyorum.
zapret-host-user-excludes.txt dosyasına.
ubisoft.com
ubi.com
ubisoftconnect.com
ubisoft-entitlements.com
Uplaypc-s-Ubisoft. CDN.ubi.com
Domainlerine girdim, uygulama açıldı fakat kütüphane ve indirme kısmına erişemiyorum.
Ayrıca Rainbow'da da sesli iletişim kapalı oluyor. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 168205
OpenWrt üzerinden Ubisoft hizmetlerine erişimle ilgili sorunları çözmek için aşağıdaki adımları izleyin:
1.
DNS Ayarlarını Kontrol Etme:
- OpenWrt arayüzünden, DNS ayarlarınızı kontrol edin. Alternatif bir DNS sunucusu (örneğin, Google DNS: 8.8.8.8, 8.8.4.4) kullanmayı deneyin.
2.
Firewall Ayarlarını Gözden Geçirme:
- OpenWrt’nin Güvenlik Duvarı (Firewall) ayarlarını kontrol edin. Ubisoft ile ilgili trafiğe izin verildiğinden emin olun. Gerekirse, aşağıdaki portları açın:
- UDP 3074
- TCP 443
- TCP 80
3.
Listeyi Gözden Geçirme:
-
zapret-host-user-excludes.txt dosyasındaki alan adlarını yeniden kontrol edin. Aşağıdaki alan adlarının dahil olduğundan emin olun:
- ubisoft.com
- ubi.com
- ubisoftconnect.com
- ubisoft-entitlements.com
- CDN.ubi.com
4.
Uygulamayı Yeniden Başlatma:
- Uygulamayı kapatıp açarak yeniden deneyin. Bazen bağlantı sorunları uygulamanın kendisinden kaynaklanabilir.
5.
Sesli İletişim Sorunu:
- Sesli iletişim için gerekli portların (örneğin UDP 10000-20000) açık olduğundan emin olun.
- Yazılım ve mikrofon ayarlarınızı kontrol edin. Ses aygıtlarının doğru yapılandırıldığını doğrulayın.
6.
Güncellemeleri Kontrol Etme:
- Hem OpenWrt hem de Ubisoft uygulamasının en güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olun. Gerekirse güncellemeleri yükleyin.
7.
Ağ Bağlantısını Test Etme:
- Internet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Başka bir cihaz veya tarayıcı üzerinden interneti test edin.
8.
Destek Alınması:
- Eğer sorun devam ederse, Ubisoft destek ile iletişime geçin ve durumu açıklayın.
Bu adımları izleyerek sorunlarınıza çözüm bulmayı deneyin.