Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

roaccat

Uzman
Merhaba, ASUS RT-AX53U modelinde OpenWrt 24.10.0 versiyonunu kullanıyorum. /opt/zapret/config dosyasında.

Kod:
NFQWS_OPT="--dpi-desync=fakedsplit --dpi-desync-ttl=3 --dpi-desync-split-pos=1"

Şeklinde kullanım gerçekleştirdiğimde Discord'un masaüstü uygulaması dahil tüm yasaklı sitelere girebiliyorum. Mobil üstünden Getir uygulamasına giriş yaptığımda katiyen giremiyorum, WeTransfer sitesinde hata alıyorum dosya yüklerken.

Kod:
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3

Kullanırsam eğer girebiliyorum ve dosya yükleyebiliyorum ama bu sefer de Discord'un masaüstü uygulaması ve birçok yasaklı siteye giremiyorum.

Kod:
--hostlist-exclude

İle de denedim fakat yine işe yaramadı. İnternet servis sağlayıcım Superonline. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Ben superonline'da bu argümanı bulmuştum. İsterseniz deneyin.

--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=m5sig
Bunu da denedim fakat işe yaramadı, teşekkür ederim.

Kod:
NFQWS_OPT="--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-ttl=3"

Bunun ile birçok sitedeki sorun çözüldü. Hem yasaklı sitelere erişebiliyorum hem Discord masaüstü uygulaması çalışıyor hem de Getir vb. gibi uygulamalara girişte problem yaşamıyorum.

Superonline aboneleri için bunu denemelerini öneriyorum, iyi sosyaller.
Ben superonline'da bu argümanı bulmuştum. İsterseniz deneyin.

--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=m5sig

Kod:

Bunun ile birçok sitedeki sorun çözüldü. Hem yasaklı sitelere erişebiliyorum hem Discord masaüstü uygulaması çalışıyor hem de Getir vb. gibi uygulamalara girişte problem yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Kod:

Hocam merak ettim benimkini denediğinde direkt kopyala yapıştır mı yapmıştın yoksa başına NFQWS_OPT yazmış mıydın?

Hocam merak ettim benimkini denediğinde direkt kopyala yapıştır mı yapmıştın yoksa başına NFQWS_OPT yazmış mıydın?
/opt/zapret/config dosyasının içinde bu NFQWS_OPT kısmı direkt geliyor zaten ben yalnızca eşittir (=) kısmından sonraki çift tırnak (") içine yapıştırdım.

03.02.2026 - Güncelleme:

Superonline tarafından 2-3 ay önce bir güncelleme yapılacağı söylendi ve ardından mevcut konfigürasyonum çalışmamaya başladı. Bunu çözmek için tekrardan blockcheck kullandım ve sonrasında aşağıdakinin çalıştığını teyit ettim. Eğer --dpi-desync-ttl=3 ile sorun yaşıyorsanız bu değeri --dpi-desync-ttl=5 olarak güncelleyerek sorunsuz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kod:
NFQWS_OPT="--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-ttl=5"

Ek Not: Https Dns Proxy'de varsayılan Cloudflare sunucularını kullanıyordum fakat birçok uygulamada ping ve ping spike sorunlarından dolayı NextDNS kullanmaya başladım. Benim bulunduğum lokasyona en yakın ve en hızlı sağlayıcı bu olduğu için bunu tercih ettim.

İyi sosyaller.

Son düzenleme:
/opt/zapret/config dosyasının içinde bu NFQWS_OPT kısmı direkt geliyor zaten ben yalnızca eşittir (=) kısmından sonraki çift tırnak (") içine yapıştırdım.

03.02.2026 - Güncelleme:

Superonline tarafından 2-3 ay önce bir güncelleme yapılacağı söylendi ve ardından mevcut konfigürasyonum çalışmamaya başladı. Bunu çözmek için tekrardan blockcheck kullandım ve sonrasında aşağıdakinin çalıştığını teyit ettim. Eğer --dpi-desync-ttl=3 ile sorun yaşıyorsanız bu değeri --dpi-desync-ttl=5 olarak güncelleyerek sorunsuz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kod:
NFQWS_OPT="--dpi-desync=fake --dpi-desync-fooling=md5sig --dpi-desync-ttl=5"

Ek Not: Https Dns Proxy'de varsayılan Cloudflare sunucularını kullanıyordum fakat birçok uygulamada ping ve ping spike sorunlarından dolayı NextDNS kullanmaya başladım. Benim bulunduğum lokasyona en yakın ve en hızlı sağlayıcı bu olduğu için bunu tercih ettim.

İyi sosyaller.
Hocam selamlar, sırf size teşekkür etmek için üye oldum. Sayenizde sol’de ki aynı problemimi çözdüm.
İyi sosyaller.

Hocam selamlar, sırf size teşekkür etmek için üye oldum. Sayenizde sol’de ki aynı problemimi çözdüm.
İyi sosyaller.
Hocam selam, ben teşekkür ederim bilgi paylaştıkça çoğalır. Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu kendi adıma. Gelecekte farklı ayarlar olursa yine buradan paylaşmaya devam edeceğim, sağlıcakla kalın.

Hocam selam, ben teşekkür ederim bilgi paylaştıkça çoğalır. Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu kendi adıma. Gelecekte farklı ayarlar olursa yine buradan paylaşmaya devam edeceğim, sağlıcakla kalın.
Çok yardımcı oldunuz gerçekten tekrar teşekkür ederim. Konuyu takipteyim, selamlar.