Mr. Soprano

Yetkin
Telefon Türkiye'de satışta yok ancak hem kompakt hem de özellikleri bakımından iyi gibi duruyor. Find X9 tanıtım videolarına bakılırsa Hasselblad işbirliği ile fotoğrafları iyi gibi gözüküyor. MediaTek Dimensity 9500 ile çıkıyormuş ve 7025 mAh bataryası ile iyi gibi. Türkiye satışı olsa S23'ten geçilir miydi sizce? Özellikle One UI bırakılıp geçilir miydi? Telefon iyi gibi. Ayrıca telefon hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum. Epey linki : Oppo Find X9S Pro

Türkiye satışı olsa S23'ten geçilir miydi sizce? Özellikle One UI bırakılıp geçilir miydi?
Geçilirdi.

OneUI dediğin şey pili sömüren, akıcı bir sistem.

Hatta Samsung A serileri gayet iyi çalışırken S serisi cihazların şarjı su gibi bitiyor. Daha küçük pile sahip Xiaomi cihazlar bile artık Samsung S serisinden daha iyi şarj süresi vermeye başladı. A serisinin şarjı yine bayağı uzun gidiyor.

Geçilirdi.

OneUI dediğin şey pili sömüren, akıcı bir sistem.

Hatta Samsung A serileri gayet iyi çalışırken S serisi cihazların şarjı su gibi bitiyor. Daha küçük pile sahip Xiaomi cihazlar bile artık Samsung'dan daha iyi şarj süresi vermeye başladı.
Telefon gayet güzel duruyor da One UI da Android tarafında bambaşka bir seviyede bence. En azından alışık olduğumuz ve kaliteli bir sistem. Örneğin, Google'ın arayüzünü hiç sevemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23'ten geçilir mi? Geçilir, güzel cihaz.
OPPO termal limit derecesini öbür markalara kıyasla düşük tutuyor gibi gözüküyor, oyun motoru yüksek donanım isteyen oyunlarda problem yaşatabilir.

Çok fazla değişken var, TR'de kayıt etmeden mi kullanacaksınız cihazı, hangi rakama alacaksınız gibi gibi...

Bunun dışında ben her yıl aşırı model çıkaran markalardan haz etmediğim için BBK grubunu da öneremiyorum, ne kadar çok model tanıtılırsa her modelin optimizasyonuna harcanan süre de o kadar azalır.

Telefonun ozelliklerine baktigimda sanirim hem kompakt, hem de batarya omru uzun bir cihaz ariyorsun. X9S Pro yerine Mi 17 veya X300 bakmani oneririm. Hem TR satisi var hem de Oppo'dan daha iyi batarya omrune ve kameraya sahipler.
Sanırsam X300'den daha iyi kamerası. Find X9 ile aynı kamerayı kullanıyor diye biliyorum. YouTube'daki testlerde S25 ve 26 Ultra ile bayağı bayağı rekabet ediyor. Bence önde de olabilir.

Çok fazla değişken var, TR'de kayıt etmeden mi kullanacaksınız cihazı, hangi rakama alacaksınız gibi gibi...

Bunun dışında ben her yıl aşırı model çıkaran markalardan haz etmediğim için BBK grubunu da öneremiyorum, ne kadar çok model tanıtılırsa her modelin optimizasyonuna harcanan süre de o kadar azalır.
Haklısınız. Ben Android tarafında S23'ten sonra geçilir mi tarzında söylemiştim. Şu anda telefonu değişme düşüncem yok. Batarya değişimi yapmayı planlıyorum. One UI da bana göre keyifli. O yüzden konuyu açtım.