mertjr

Başarılı
1744283803920.webp

Neo-Brutalist tarzı site tasarımları ülkemizde fazla kullanıldığını görmedim bu yüzden değer de görmüyor ama nedense benim gözüme en hoş gelen tasarım. Aşağıdaki linkten Demo'ya göz atabilirsiniz. Eğer üzerinde çalışmak isteyen olursa kaynak kodları da paylaşabilirim. Sadece Neo-Brutalist tarzının ülkemizde neden değer görmediğini merak ediyorum açıkçası. :)

Demo Linki

Next'de bunun için bir UI kütüphanesi vardı, oldukça hoş idi. Ben şuan o deploy edilmiş tasarıma bence border-radius verilmesi taraftarıyım. Hafif yumuşatılsa daha iyi gibi olur sanki.

Next'de bunun için bir UI kütüphanesi vardı, oldukça hoş idi. Ben şuan o deploy edilmiş tasarıma bence border-radius verilmesi taraftarıyım. Hafif yumuşatılsa daha iyi gibi olur sanki.
Amacım tasarımı yorumlatmaktan ziyada bu tasarımı ülkede kullanılmama sebebini merak ettim. Tasarımı da örnek olsun diye eklemiştim.

Amacım tasarımı yorumlatmaktan ziyada bu tasarımı ülkede kullanılmama sebebini merak ettim. Tasarımı da örnek olsun diye eklemiştim.
Ülkemizden ziyade global olarak bu tarz tasarımlar artık yok gibi. Devir minimalizm devri, artık insanlara bu tarz tasarımlar kaba geliyor.