@jackarmis, F1 V3 alip gecilir o halde.
Wraith'ten nefret ediyorum, inşallah bir kez daha pişman olmam ama başka alternatif yok. Yardımlarınıza çok teşekkür ettim<3 sipariş geçiyorumSon nesil donanımlar var F1 V3'te şuan. Başka mouse yok.
Bende ediyorum. Maalesef dediğin gibi başka yol yok.Wraith'ten nefret ediyorum, inşallah bir kez daha pişman olmam ama başka alternatif yok. Yardımlarınıza çok teşekkür ettim<3 sipariş geçiyorum
"SWAR"Wraith'ten nefret ediyorum, inşallah bir kez daha pişman olmam ama başka alternatif yok. Yardımlarınıza çok teşekkür ettim<3 sipariş geçiyorum
@Rhodes @xsharke @BerkayZ87 dostlar son kez rahatsız ediyorum, bu sitede kod falan oluyordu eskiden %10 onlardan var mı yayıncıların falan? 1 tık daha ucuz olursa tadından yenmez.![]()
Sepete ekliyorum, otomatik bir indirim yapıyor, SWAR kodunu nereye yazıcam belki daha fazla indirim yapar. Göremiyorum kupon veya kod kısmını.Bende ediyorum. Maalesef dediğin gibi başka yol yok.
"SWAR"
İndirim aynıymış, evet. Ödeme ekranındayım ama hala kararsızım ya..@jackarmis, ayni miktarda indirim yapacak sonucta ama odeme asamasinda sagda kupon kullan var.