@jackarmis, F1 V3 alip gecilir o halde.
Detaylar
Kim cevapladı?Wraith'ten nefret ediyorum, inşallah bir kez daha pişman olmam ama başka alternatif yok. Yardımlarınıza çok teşekkür ettim<3 sipariş geçiyorumSon nesil donanımlar var F1 V3'te şu an. Başka mouse yok.
@Rhodes @xsharke @BerkayZ87 dostlar son kez rahatsız ediyorum, bu sitede kod falan oluyordu eskiden %10 onlardan var mı yayıncıların falan? 1 tık daha ucuz olursa tadından yenmez.
Bende ediyorum. Maalesef dediğin gibi başka yol yok.Wraith'ten nefret ediyorum, inşallah bir kez daha pişman olmam ama başka alternatif yok. Yardımlarınıza çok teşekkür ettim<3 sipariş geçiyorum
"SWAR"Wraith'ten nefret ediyorum, inşallah bir kez daha pişman olmam ama başka alternatif yok. Yardımlarınıza çok teşekkür ettim<3 sipariş geçiyorum
@Rhodes @xsharke @BerkayZ87 dostlar son kez rahatsız ediyorum, bu sitede kod falan oluyordu eskiden %10 onlardan var mı yayıncıların falan? 1 tık daha ucuz olursa tadından yenmez.![]()
Sepete ekliyorum, otomatik bir indirim yapıyor, SWAR kodunu nereye yazıcam belki daha fazla indirim yapar. Göremiyorum kupon veya kod kısmını.Bende ediyorum. Maalesef dediğin gibi başka yol yok.
"SWAR"
@jackarmis, ayni miktarda indirim yapacak sonucta ama odeme asamasinda sagda kupon kullan var.
İndirim aynıymış, evet. Ödeme ekranındayım ama hala kararsızım ya..@jackarmis, ayni miktarda indirim yapacak sonucta ama odeme asamasinda sagda kupon kullan var.
Lamzu Thorn V2 al geç.İndirim aynıymış, evet. Ödeme ekranındayım ama hala kararsızım ya..