Tam olarak orta seviye bir denemeye ihtiyacım var, çıktı alıp şu an kaç netteyim öğrenmek istiyorum. Hangi yayını kullanmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Mikro Orijinal veya Hız ve Renk tercih edebilirsin. Bir tık daha aşağısı için ENS Yayınları da uygundur.
Mikro Orijinal kolay değil mi hocam? Ben de soru bankası var, kolay diye bıraktım valla; LGS çalışıyor gibi hissettiriyor bana.Mikro Orijinal veya Hız ve Renk tercih edebilirsin. Bir tık daha aşağısı için ENS Yayınları da uygundur.
- Makaleler
- 10
Bilgi Sarmal bak o zaman sen.Mikro Orijinal kolay değil mi hocam? Ben de soru bankası var, kolay diye bıraktım valla; LGS çalışıyor gibi hissettiriyor bana.
Bilgi Sarmal orta-zor seviyede değil miydi hocam? Başlangıçta biraz zorlayabileceğini düşünüyorum.
- Makaleler
- 10
Hocam Bilgi Sarmal orta ve orta bir üstü bence. Arkadaşımız Mikro Orijinal çözmüş, o da Kolay-Orta seviye arası bir yayın. O sebeple Bilgi Sarmal çözmesi iyi olur diye düşündüm. Yoksa Hız ve Renk de iyidir.Bilgi Sarmal orta-zor seviyede değil miydi hocam? Başlangıçta biraz zorlayabileceğini düşünüyorum.
Hocam Bilgi Sarmal orta ve orta bir üstü bence. Arkadaşımız Mikro Orijinal çözmüş, o da Kolay-Orta seviye arası bir yayın. O sebeple Bilgi Sarmal çözmesi iyi olur diye düşündüm. Yoksa Hız ve Renk de iyidir.
Anladım hocam, Mikro Orijinal'den sonra Bilgi Sarmal tam kıvamında bir geçiş olur. Ben başlangıç için biraz ağır gelebilir diye düşünmüştüm.
@Emir, hocam hız ve renk çözdüm 27.5 net geldi. Dikkatten kaçan 1-2 soru var. Ama harbiden kolaydı
Yukarıda belirtmiştim mikro orijinalin soru bankası var kolay geliyor diye, sizce kolay seviye bir denemedeki netten çıkarım yaparsak o kitap biraz zaman kaybı mı sizce? Yanında 345 çözüyordum o tam benim nabzıma hitap ediyor açıkçası yanına da orijinal alabilirim diye düşündüm.