İyi günler. Ben otobüse bindiğimde bazen mide bulantısı ile başlıyor, ellerde ve ayaklarda karıncalanma ile devam ediyor. En ileri senaryoda ise gözümün önünde karıncalanma ile bilinç kaybına doğru gidiyor.

Bu tam olarak nedir? Benzer durumu yaşayan var mı? Nasıl geçirebilirim? Her gün işe giderken toplam 3 saatlik otobüs yolculuğuna katlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var. Küçükken çok yaşamıştım. Şimdi bu problemi sadece karnım çok aç iken otobüse bindiğim zaman yaşıyorum.

Otobüse karnınız aç mı biniyorsunuz? Bindiğiniz otobüsler genelde havalandırılmıyor ise belediyeye de şikayet etmeniz gerek.

Gerekiyorsa da bir doktora görünün.

İyi günler. Ben otobüse bindiğimde bazen mide bulantısı ile başlıyor, ellerde ve ayaklarda karıncalanma ile devam ediyor. En ileri senaryoda ise gözümün önünde karıncalanma ile bilinç kaybına doğru gidiyor.

Bu tam olarak nedir? Benzer durumu yaşayan var mı? Nasıl geçirebilirim? Her gün işe giderken toplam 3 saatlik otobüs yolculuğuna katlanıyorum.
Ülser dediğiniz şeylere sebebiyet verir. Psikolojik olma olasılığınıda atlamamak gerek.

Ülser olabilir ama en iyisi siz gastroenterology'e görünün.

Var. Küçükken çok yaşamıştım. Şimdi bu problemi sadece karnım çok aç iken otobüse bindiğim zaman yaşıyorum.

Otobüse karnınız aç mı biniyorsunuz? Bindiğiniz otobüsler genelde havalandırılmıyor ise belediyeye de şikayet etmeniz gerek.

Gerekiyorsa da bir doktora görünün.

Normalde aç binmiyordumda bu gün deneme amaçlı aç bindim şu an sorun yok gibi.

Arac tutmasina karsi recetesiz olarak Metpamid kullaniliyor. Ama siz yine de doktor kontrolune gidin. Vucudun hareket ediyor muyum yoksa etmiyor muyum diye arada kalldigi bir durum aracta oturmak. Ondan oluyor.

Hocam küçükken mideniz bulandıktan sonra psikolojik olarak yerleşiyor beyine. 😃
Memlekete giderken midem bulanıyor aynı araç ile (YHT) memleketten dönerken midem bulanmıyor. Belki de gerçekten bulanıyordur. Bazen de heyecandan olabiliyor.