Mide bulantım devam ettiği için, bugün tekrardan sağlık ocağına gittim. Doktor'a mide bulantımın yatış pozisyonlarını etkilediğini, sadece sırtüstü yatabildiğimi söyledim. Önce tansiyonumu ölçtü, sonra kulaklarımı kontrol etti ve parmağını oynatarak gözümle takip etmemi istedi. Kulağımda biraz kir olduğunu ve orta kulağımı göremediğini söyledi, mide bulantımın orta kulak ile ilgili olabileceğini söyleyip başka bir hap yazdı. Eğer düzelmezse antibiyotik yazacağını söyledi. Ayrıca müsait bir zamanda Kulak Burun Boğaz'dan randevu almamı da önerdi.

Ayrıca bugün tuhaf bir rüya gördüm ve bir mesaj olabileceğini düşünüyorum. Rüyamda balkondaki bir leğene kusuyordum ama kusmuk kahverengiydi. Kustuktan sonra babam balkona girip bana "Ben sana sarımsak ye demedim mi?" diye biraz azarlandı. Bende ağır nefesler alıp vererek "Sarımsak ne alaka baba, zaten midem bulanıyor." diye cevap vermiştim. Bir süre sonra mutfağa gittiğimde babam salata yapmış ve sarımsak eklemişti, rüya burada sona eriyordu. Neden böyle bir rüya gördüğümü bilmiyorum açıkçası.

Rüyadan bağımsız sarımsak bağırsak için iltihap görevi görür. Mide sorunun bağırsak ile bağlantısı olabilir. Böyle yazınca da rüyaya uy gibi oldu, ama yatmadan 1-2 diş sarımsak da iyi gelecektir.