Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Sevgili moderatör arkadaşlarım, dün açtığım konuda otomatik düzeltme kullandığınız için halihazırda doğru yazılan şeyler yanlış yazıldı. Kullanmayın...

Misal;

AX1600i --> AX1600I

Bir yerde de mV --> MV şeklinde yazılmış.

Doğru kullanımları soldaki gibi olduğu halde sağdakilere çevrilmiş. El ile yapılan bir şey değil, "Son düzenleyen: moderatör" yazmıyor çünkü.

Bir de paragraflar halinde yazmıştım, o paragrafları da otomatik birleştirmiş sıkışık sıkışık duruyorlar. Artık düzenleme şansım da yok. Lütfen kullanmayın şunu.

Pek çok arkadaşımız vardır bundan muzdarip olan, hatta konusu açılmış da olabilir. Kelime değişimi neyse de paragrafların birleştirilmesi çok sinir bozucu.

Veya başka bir şeyden mi kaynaklı? Öyle ise aydınlatırsanız sevinirim.

Artı 38 Eksi
... hatta konusu açılmış da olabilir.

Bildiğim kadarıyla açılmamıştı, ben denk geldiğim şikayetleri toparlayıp bir öneri konusu açmayı planlıyordum ancak bundan gerçekten muzdarip olmuş bir üyenin açması çok daha isabetli oldu. Artıladım.

Düzeltme: Direkt otomatik düzeltme sistemine dair bir öneri açılmadı diye biliyorum yoksa otomatik sistemden bağımsız olarak şu öneri sunuldu: Anlamsız mesaj düzenlemesi yapılmasın. @NoobSolid26'ya teşekkürler.

Son düzenleme:
Sevgili moderatör arkadaşlarım, dün açtığım konuda otomatik düzeltme kullandığınız için halihazırda doğru yazılan şeyler yanlış yazıldı. Kullanmayın...

Misal;

AX1600i --> AX1600I

Bir yerde de mV --> MV şeklinde yazılmış.

Doğru kullanımları soldaki gibi olduğu halde sağdakilere çevrilmiş. El ile yapılan bir şey değil, "Son düzenleyen: moderatör" yazmıyor çünkü.

Bir de paragraflar halinde yazmıştım, o paragrafları da otomatik birleştirmiş sıkışık sıkışık duruyorlar. Artık düzenleme şansım da yok. Lütfen kullanmayın şunu.

Pek çok arkadaşımız vardır bundan muzdarip olan, hatta konusu açılmış da olabilir. Kelime değişimi neyse de paragrafların birleştirilmesi çok sinir bozucu.

Düzgün bir konu açılınca bazen düzeltecek şey bulamıyorlar ve kelimelerin anlamlarını değiştiriyorlar.

Bu gereksiz düzeltme olayının bitmesi lazım.

Dün açtığım ''mahalle düğününü ihbar ettim'' konusunda bir paragrafım daha vardı, konuyu yayınladığımda silinmişti. Fark ettiğimde de ne yazdığımı unuttum.
Paragraf birleşimi konusunda da katılıyorum, artıladım.
Yapıcı eleştiriler gelişim için önemlidir, bu konunun dikkate alınmasını isterim.

Benim anlamadığım bir şey de şu, bir konu açıyorum. 0 yazım hatam var, alt tarafta ''son düzenleyen moderatör'' yazıyor. Açtığım konuya bakıyorum, düzeltilen bir şey göremiyorum.

Bir diğer konu ise şu: Kuruş kısmını virgülle ayırıyorum, boşluk bırakıyor moderatörler. Boşluk olmaması gerek, cümle değil bu.
Örnek: ''₺32,90 > ₺32, 90'' yapılıyor.

Var hocam bu tip bir konu, hatta geçen hafta civarı açmıştım bende: Anlamsız mesaj düzenlemesi yapılmasın. Tam olarak düzelt butonu ile alakalı değil ama aynı yere çıkıyor.

Konuyu 2B kişi görmüş ve 40 oyu var, ama yönetimden kimse bir şey yazmamış.

Son düzenleme:
Bir diğer konu ise para birimleri. Kuruş kısmını virgülle ayırıyorum, boşluk bırakıyor moderatörler. Boşluk olmaması gerek, cümle değil bu. Örnek: ''₺32,90 > ₺32, 90'' yapılıyor.

Muhtemelen moderatör değil, bu konuda bahsedilen düzeltme sistemi yapıyor bunu. Çok kez denk geldim. Bu sistemde "virgülden sonra boşluk koyma" kuralı var galiba, istisnaları algılayamıyor.

Muhtemelen moderatör değil, bu konuda bahsedilen düzeltme sistemi yapıyor bunu. Çok kez denk geldim. Bu sistemde "virgülden sonra boşluk koyma" kuralı var galiba, istisnaları algılayamıyor.
Doğrudur hocam. Moderatörlerin yoğunluğunu bilmiyorum ama yazım hatası yapmadan yazdığım konuyu okumadan direkt düzelt butonuna basmak fazla kolaya kaçmak gibi geliyor bana.

Yonetim bu ise el atmak istemiyor, isteseydi daha once acilan benzer konulari dikkate alirlardi.

Techolay onerileri kategorisi acildigindan beri bariz sekilde ilgisiz kalindigini gordugum konu tiplerinden birisi bu. Artik cozum mu uretemiyorlar, yoksa uretmek mi istemiyorlar bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.