ddakbrother
Uzman
O zaman MacBook Pro M5 Max alıp arkanıza yaslanıyorsunuz.Dediğim gibi oyun ve uygulamam tutarsa bütçem çok.
O zaman MacBook Pro M5 Max alıp arkanıza yaslanıyorsunuz.Dediğim gibi oyun ve uygulamam tutarsa bütçem çok.
Monster sevmiyorum. Bu benim görüşüm kim ne derse desin Monster sevemiyorum.Güzelinden RTX 5070 ekran kartlı Monster Notebook'la daha iyi performans alırsın. Hem soğutması güçlü hem 165 Hz panel. Hem aydınlatmalı klavye. Hem 16 inç ekran.
Ömür boyu bakım hizmeti. Monster sırt çantası. Norton Antivirus for Gamers.
Yine karar senin.
Yukarıda arkadaşın attığı Apple ürünü her ne kadar kaliteli olsa da performans açısından ben Monster'ı seçerdim.
Peki, önerim sadece öneri niyetinde. Zaten istediğini alırsın. MacBook çok ince, zarif bir cihaz. Oyun alanı bu cihaz için değil, onu biliyorsun sanırım.Monster sevmiyorum. Bu benim görüşüm kim ne derse desin Monster sevemiyorum.
Yazılım yaparım herhalde. Oyun için bilgisiyarım var masaüstü.Peki, önerim sadece öneri niyetinde. Zaten istediğini alırsın. MacBook çok ince, zarif bir cihaz. Oyun alanı bu cihaz için değil, onu biliyorsun sanırım.