Detaylar
Kim cevapladı?PC.
Neo_Fetch
Başarılı
Ben PS5 alırdım.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Oyun fiyatlarından dolayı PC. Bugün en basitinden Gamefix denen ve buna benzer sitelerden Wukong, Ghost of Thushima vs. gibi oyunları 50-100 TL'ye alıyorsun ve oynuyorsun. Konsolda oyun pahalı. Ayrıca rekabetçi, MOBA vs. oynamak istediğinde PC'ye ihtiyaç olacak. PC'de her şey var ancak konsolda her şey yok.
Blackraven
Üstün
Aynı fiyata diye bir hesaplama olamaz. PC'de ₺50'ye alacağın kimi oyun konsolda 10 katı. ayrıca açık pazar olduğu için çeşit çeşit satıcıdan indirimli, ucuz oyun alabiliyorsun bunun yanında korsan imkanı duruyor. Üstelik konsol için aylık abonelik ücreti ödemen gerekiyor. PC'de oyunları modlayabiliyorsun ki kimi oyun için direkt modlarla var oluyor. Bunların hiçbirini hesaba katmazsan konsol aynı fiyata daha iyi bir performans sunuyor ama bunlar etkili faktörler.
noonew
Başarılı
Sadece oyun oynacaksan PS5. PC'de oyun falan oynanmıyor neredeyse. Optimizasyon sorunları, PC'nin oyun kaldıramaması falan, oyundan atmalar, oyunu açmama, binlerce saçma sapan hatalar (bizzat yaşadım). Konsollar öyle değil, aç bitti, bu kadar. Bunları göz önünde bulundurarak karar ver.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun oynacaksan PS5. PC'de oyun falan oynanmıyor neredeyse. Optimizasyon sorunları, PC'nin oyun kaldıramaması falan, oyundan atmalar, oyunu açmama, binlerce saçma sapan hatalar (bizzat yaşadım). Konsollar öyle değil, aç bitti, bu kadar. Bunları göz önünde bulundurarak karar ver.
Çok da olmuyor. Optimizasyon sorunlarını aşmak için yapılabilecek bir şey yok. Bugün itibarıyla RTX destekli kartlar sıkıntısız. Birkaç güncellemeye çözülüyor. Bir gün NVIDIA yeni bir teknoloji tanıtır GTX gibi RTX de çöpe gidebilir. Son 4 kuşak kartlardan birinin kullanımı yeterli.