Oyun için PS5 vs PC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aerolips
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 271
  • Etiketler Etiketler
    kasa ps5
Eğer sadece oyun oynamayı hedefliyorsanız, PS5 daha uygun fiyatlı ve kolay kullanımlıdır. Ancak, PC toplarsanız, daha güçlü bir sistem elde edebilir, oyun dışında da kullanabilir ve gelecekte yükseltmeler yapabilirsiniz. PS5, daha pratik ve ekonomikken, PC daha esnek ve uzun vadede daha güçlü olur.

Ekran kartı olayını o kadar takmaya gerek yok. 4070 kullanım ullanıyorum her oyunu ultra 2K'da açıyor işte. 6000 serisine kadar da açar. Hatta performans modu ve FG ile 4K da bile oynarsanız benim kartla bile. Öyle forumlarda yazılanlara ve sosyal medyaya bakmayın 5090'a ihtiyaç yok. Açıkçası durumum var alabilirim ama almıyorum 5090 çünkü gerek yok.

• PS oyunlari PC'ye gelmeye basladi.
  • PC'de korsan diye bir nimet var.
  • PC'de modlama yapabiliyorsun.
  • Online oyunlar PC'de kesinlikle daha keyifli ve cesitli.
  • Baska amaclar icin de kullanilabilir.
Bu arada konuda keylerden vs. bahsedilmis sanirim ancak oyun yapimcilari key alacaginiza korsan indirin vs. diyordu gecen. Soyleyeyim dedim.

• PS oyunlari PC'ye gelmeye basladi.
  • PC'de korsan diye bir nimet var.
  • PC'de modlama yapabiliyorsun.
  • Online oyunlar PC'de kesinlikle daha keyifli ve cesitli.
  • Baska amaclar icin de kullanilabilir.
Bu arada konuda keylerden vs. bahsedilmis sanirim ancak oyun yapimcilari key alacaginiza korsan indirin vs. diyordu gecen. Soyleyeyim dedim.
Korsan oyun fikri dışında katılıyorum; korsan oyun ne olursa olsun desteklenmemeli. Sizin emeğinizi nasıl bir başkası çalmıyorsa, bir şirketin emeği de çalınmamalı. Fiyatı ederinin üstünde olsa bile.

Korsan oyun fikri dışında katılıyorum; korsan oyun ne olursa olsun desteklenmemeli. Sizin emeğinizi nasıl bir başkası çalmıyorsa, bir şirketin emeği de çalınmamalı. Fiyatı ederinin üstünde olsa bile.
Olay destekleyip desteklememek degil boyle bir secenegin olup olmamasi. Sen istersen destekleme, konu sahibinin boyle bir secenegi var ve isterse indirip kullanir.

Olay destekleyip desteklememek degil boyle bir secenegin olup olmamasi. Sen istersen destekleme, konu sahibinin boyle bir secenegi var ve isterse indirip kullanir.
Şahsi fikrimi ve etik olanı söylemişim hocam. Tabii ki kullanıcı korsan kullanabilir, ancak sonrasında oyunlarda Türkçe dil desteği olsun diye firmalara yalvarmak zorunda kalan yine biz oluyoruz. Teşekkürler.

Arada az satılınca korsan oynadığımıza üzülüyoruz ama genelde emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorlardır. Birde oyunlar ateş pahası, kötü ve ucuz oyunlarda hiç iyi değil maalesef.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt