EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Tabii ki güzel düşmüş veya oynayıp önerdiğiniz bir oyunun indirim konusunu açmanız garip değil fakat sürekli oyun indirimi paylaşan arkadaşlar neden böyle tek tek paylaşıp sıcak fırsatlar kısmını istila ediyor?

1730204464969.webp

Zaten genel olarak konularda oyunlardan bahsedilmediği için bence böyle listelenip paylaşılabilir. Zaten merak eden biri olunca konuda bayağı sohbet dönüyor oyunlar ve indirimleri hakkında.

1730204720717.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki paylaşan kişilerin incik cıncık edip tüm indirimlere bakacak zamanı yoktur veya uğraşmak istemiyordur. Şahsen ben de merak ediyordum genel bir listenin kimsenin neden yapmadığını. Ben yapacaktım ama hastalığımdan dolayı ayağa kalkamıyorum. Telefondan yapması çok zahmetli, indirimler bitmeden iyileşirsem ve bilgisayarın başına geçebilirsem yapmayı düşünüyorum.

Aradığınız bir oyunun indirime girip girmediğini görmek için koca bir konuyu gözden geçirmektense ona özel bir konunun olması daha kolaydır diye düşünüyorum. Bu konuda bir öneriniz varsa Techolay önerilerinde konu açabilirsiniz.
Anladım hocam, SEO açısından ayrı konular açmak forumun görünürlüğü için önemli. Ancak kullanıcı deneyimi açısından baktığımızda, 'Sıcak Fırsatlar' kısmının sürekli oyun indirimi konularıyla dolması, üyelerin farklı indirimlere erişimini zorlaştırıyor. Ayrıca çoğu insan, oynayabilecekleri ve iyi bir indirime girmiş oyunları arıyor. Bunun için tek tek konu dolaşmak yerine, tek bir başlık altında birçok oyunun ismine ve fiyatına göz atarak araştırma yapmak çok daha pratik olur.

@EfeA Ben de aynı fikirdeyim. Tek tek paylaşınca rahatlıktan ziyade daha fazla gözden kaçan oyun oluyor ve arayan daha fazla çaba sarf ediyor. Foruma dakika başı bakmayanlar için benim gibi forumu açıp kapadıktan sonra şu oyun ne kadardı veya neler geldi de geçti diye düşünüyorum bazen. Tek bir konuda paylaşılınca en kötü fotoğrafını çekip oradan bakıyorum.