Oyun oynarken kaba etim ağrıyor neredeyse ayakta oynayacağım. Sandalyede şekilden şekile giriyorum. Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Saruman Paşa
Uzman
Bir çılgınlık yap ve sandalyenin altına yastık gibi bir şey koy.
Var zaten çılgınım ben.Bir çılgınlık yap ve sandalyenin altına yastık gibi bir şey koy.
Vadbav
Başarılı
Kireçlenme falan mı var ?
Saruman Paşa
Uzman
O zaman yarım saatte bir ayağa kalk biraz dolan.
Çok uzun süre oturmak iyi bir şey değil.
Hayır. Hocam ben bir sene YKS çalıştım oturup bir de onun acısını çıkarmak için bir aydır günde 16 saat falan oyun oynuyorum. Ondan galiba.
Saruman Paşa
Uzman
Tavsiyem yarım saatte bir ayağa kalkmanız.Hayır. Hocam ben bir sene YKS çalıştım oturup bir de onun acısını çıkarmak için bir aydır günde 16 saat falan oyun oynuyorum. Ondan galiba.
Bağlantıdaki ürünü kullanıyorum. Ağrılara büyük oranda azaltıyor.
Ben bel desteği ile birlikte satılanını almıştım. Fiyatı bir tık artmış.
Jelli versiyonu da var.
Yine de bir doktora görünmenizi öneririm. Sırt vb. ağrıları da kalçaya vurabiliyor.
Ben bel desteği ile birlikte satılanını almıştım. Fiyatı bir tık artmış.
Jelli versiyonu da var.
Yine de bir doktora görünmenizi öneririm. Sırt vb. ağrıları da kalçaya vurabiliyor.
Vadbav
Başarılı
O zaman o kadar oynamayın şikayet edecek kadar ağrınız varsa belirli saat aralıkları belirleyin o sıra oyuna ara verip evde 10 dk falan yürüyün vücudunuz adapte olamıyordur.Hayır. Hocam ben bir sene YKS çalıştım oturup bir de onun acısını çıkarmak için bir aydır günde 16 saat falan oyun oynuyorum. Ondan galiba.