RDR2 oynamak istiyorum, bir de birkaç hikayeli oyun. Normalde hikayeli oyunlarla pek aram yok. Ubisoft, Xbox gibi platformlar var. Buralarda hesap satıyorlar pazar yeri satıcıları; İtemsatış gibi. Acaba ne alsam mantıklı olur ucuza? Direkt oyun almak istemiyorum çünkü hikayeli oyunlardan hızlı sıkılıyorum, sadece girip çok az oynar çıkarım. Sistemim iyi, her türlü oyun olabilir, fark etmez. Witcher 3 denemiştim Steam'de. Çok sıkıcı geldi. Tomb Raider oynamıştım, çok zevkliydi, bitirmiştim. Biraz aksiyon falan seviyorum. RDR'ye de at sürme oyunu diyen var.
Detaylar
Kim cevapladı?The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
RDR2 oynamak istiyorum, bir de birkaç hikayeli oyun. Normalde hikayeli oyunlarla pek aram yok. Ubisoft, Xbox gibi platformlar var. Buralarda hesap satıyorlar pazar yeri satıcıları; İtemsatış gibi. Acaba ne alsam mantıklı olur ucuza? Direkt oyun almak istemiyorum çünkü hikayeli oyunlardan hızlı sıkılıyorum, sadece girip çok az oynar çıkarım. Sistemim iyi, her türlü oyun olabilir, fark etmez. Witcher 3 denemiştim Steam'de. Çok sıkıcı geldi. Tomb Raider oynamıştım, çok zevkliydi, bitirmiştim. Biraz aksiyon falan seviyorum. RDR'ye de at sürme oyunu diyen var.
Uncharted 4 oynadın mı?
Oynamadım, güzele benziyor, bakacağım.
JOKER97
Becerikli
Uncharted 4 oyna seversin
- Makaleler
- 62
3 güne oynadın oynadın, oynayamadın hesap patlıyor. 3 gün ve fazla süre dayanırsa bile şanslısın. Boşa para tuzağı. Çok oynamak istiyorsan bir oyunu ya git korsan indir ya da parasını ver oyna. Tabii korsan indirirken de öyle Google'a girip "x oyunu indir pc" yazıp indirirsen tehlikeli olur. FitGirl gibi güvenilir kaynaklara bak.Ubisoft, Xbox gibi platformlar var. Buralarda hesap satıyorlar pazar yeri satıcıları; İtemsatış gibi.
3 güne oynadın oynadın, oynayamadın hesap patlıyor. 3 gün ve fazla süre dayanırsa bile şanslısın. Boşa para tuzağı. Çok oynamak istiyorsan bir oyunu ya git korsan indir ya da parasını ver oyna. Tabii korsan indirirken de öyle Google'a girip "X oyunu indir PC" yazıp indirirsen tehlikeli olur. FitGirl gibi güvenilir kaynaklara bak.
X oyunu indir PC hahahah. O kadar cahil değilim yine de sağ ol. Hesaplar hakkında bilgim yok, almadım daha önce. Orijinal, aylık üyelik alırım varsa.
Devil May Cry 5, Dishonored, Spider-Man 1-2 ve Max Payne üçlemesine bakabilirsiniz
Max Payne aklımdaydı. yılların oyunu Max Payne 2 unutamam. xd
@Ömer_Yeter ?
Son düzenleme:
Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam, konuyla başlık bana alakasız geldi ondan kaynaklı bu emojiyi attım. Yoksa problem yok herhangi bir şekilde.
Hocam, konuyla başlık bana alakasız geldi ondan kaynaklı bu emojiyi attım. Yoksa problem yok herhangi bir şekilde.
Başlıkta oyun platformu önerisi yazıyor. Konu içeriğinde de sıkıcı olmayacak oyun önerisi, Tomb Raider gibi. Bu tarz oyunların olduğu platform önerisi istedim. Nasıl alakasız geldi anlayamadım. xd
Son düzenleme: