Bütçe
30.000 TL

Faruk12

Becerikli
Merhaba. Normalde kesin kararımı Samsung Galaxy Tab S11'de kılmıştım.

Dün TikTok'ta canlı yayın izlerken Mobile Legends yayını yapan yayıncıların yayınlarını izledim. Gözüme yüksek performanslı gelen ve hoşuma giden yayıncılara hangi cihazı kullandıklarını sordum. Performansı çok akıcı ve gözüme 120 FPS gibi gelenlerin hepsi 60 Hz ekranlı iPad'ler çıktı. Maksimum 60 FPS veren cihazın nasıl bu kadar akıcı olabileceğine çok şaşırdım. En beğendiğim performans iPad A16 oldu.

Oyun için hangisi daha mantıklı olur? Oyunun yanında ders çalışma, film izleme ve sosyal medyada gezinme için de kullanacağım.

Kalem masrafıyla beraber iPad 22.000 TL, Tab S11 ise kalem dahil 30.000 TL. Hangisi daha mantıklı olur acaba? Dediğim gibi, o canlı yayınları izleyene kadar net bir şekilde kararım Tab S11'di ama çok büyük bir soru işareti oluşmasına neden oldu o akıcılık hissi.

Merhaba. Normalde kesin kararımı Samsung Galaxy Tab S11'de kılmıştım.

Dün TikTok'ta canlı yayın izlerken Mobile Legends yayını yapan yayıncıların yayınlarını izledim. Gözüme yüksek performanslı gelen ve hoşuma giden yayıncılara hangi cihazı kullandıklarını sordum. Performansı çok akıcı ve gözüme 120 FPS gibi gelenlerin hepsi 60 Hz ekranlı IPad'ler çıktı. Maksimum 60 FPS veren cihazın nasıl bu kadar akıcı olabileceğine çok şaşırdım. En beğendiğim performans iPad A16 oldu.

Oyun için hangisi daha mantıklı olur? Oyunun yanında ders çalışma, film izleme ve sosyal medyada gezinme için de kullanacağım.

Kalem masrafıyla beraber iPad 22.000 TL, Tab S11 ise kalem dahil 30.000 TL. Hangisi daha mantıklı olur acaba? Dediğim gibi, o canlı yayınları izleyene kadar net bir şekilde kararım Tab S11'di ama çok büyük bir soru işareti oluşmasına neden oldu o akıcılık hissi.

TikTok canlı yayınları zaten ya 30 ya da 60FPS oluyor akıcı gelmesi garip. Ben her şekilde Tab S11 seçerdim rakibi iPad Pro sayılır.

TikTok canlı yayınları zaten ya 30 ya da 60FPS oluyor akıcı gelmesi garip. Ben her şekilde Tab S11 seçerdim rakibi iPad Pro sayılır.

Orada gördükten sonra da YouTube'da videolarını izledim iPad gerçekten enteresan şekilde çok akıcı geliyor gözüme. Normalde 60Hz deyip hiç araştırmıyordum bile. Hiç Apple ürünü de kullanmadım bu zamana kadar alışabilir miyim acaba. Ne yapsam acaba?

Orada gördükten sonra da YouTube'da videolarını izledim iPad gerçekten enteresan şekilde çok akıcı geliyor gözüme. Normalde 60Hz deyip hiç araştırmıyordum bile. Hiç Apple ürünü de kullanmadım bu zamana kadar alışabilir miyim acaba. Ne yapsam acaba?

Çok Apple ürünü kullandım 60Hz 60Hz dir. iPadlerin en boy oranı sayesinde bazı oyunlarda görüş açısı daha geniş oluyor, belki o hoşunuza gitmiştir. Canlı canlı 2 ürünü görün öyle karar verin.

Çok Apple ürünü kullandım 60Hz 60Hzdir. İPadlerin en boy oranı sayesinde bazı oyunlarda görüş açısı daha geniş oluyor, belki o hoşunuza gitmiştir. Canlı canlı 2 ürünü görün öyle karar verin.

Teknoloji mağazasına gideceğim iki ürünü de incelemek için fakat oyunu indirmem mümkün değil. Arayüzde 120Hz tabii ki kendini belli eder ama oyun performansı için videoları izliyorum iPad enteresan bir şekilde daha iyi. Yazılım olarak alışabilir miyim acaba bayağı kısıtlıyor diyorlar ama hiç kullanmadığım için bilmiyorum.

Teknoloji mağazasına gideceğim iki ürünü de incelemek için fakat oyunu indirmem mümkün değil. Arayüzde 120Hz tabii ki kendini belli eder ama oyun performansı için videoları izliyorum iPad enteresan bir şekilde daha iyi. Yazılım olarak alışabilir miyim acaba bayağı kısıtlıyor diyorlar ama hiç kullanmadığım için bilmiyorum.

Eklemeyi unutmuşum emulatör kurmayı da düşünüyorum PSP oyunlarını oynamak için. Apple ürünlerde bunu yapmak mümkün mü acaba?

Eklemeyi unutmuşum emulatör kurmayı da düşünüyorum PSP oyunlarını oynamak için. Apple ürünlerde bunu yapmak mümkün mü acaba?

Videoları 60FPS izliyorsun oyun performansını nasıl ayırt ediyorsun ki? Üstelik çoğu inceleyen metal HUD bile açmamış. 9400+ her açıdan kısılmış A16'dan daha iyi. Emülatör ise sanırım PPSSPP uygulaması ile yapılabiliyor. Film izleme ve ders çalışma anlamında da ekranı sayesinde dağlar kadar fark hissettirir S11.

Videoları 60FPS izliyorsun oyun performansını nasıl ayırt ediyorsun ki? Üstelik çoğu inceleyen metal HUD bile açmamış. 9400+ her açıdan kısılmış A16'dan daha iyi. Emülatör ise sanırım PPSSPP uygulaması ile yapılabiliyor. Film izleme ve ders çalışma anlamında da ekranı sayesinde dağlar kadar fark hissettirir S11.

Siz de videoları izlerseniz dediğimi çok net anlarsınız. iPad sanki 60Hz değil gibi akıcı oynatıyor.

Tab S11 siparişi verdim. Pazarama'dan satın aldım satıcı MediaMarkt Ti araştırdım güvenilir olduğu da söylenmiş sıkıntı yaşamam sanırım.

Son düzenleme: