- Makaleler
- 6
@Aakons hocam nubia ve POCO ilgimi çekti ama kullanıcı yorumları iki cihaz içinde berbat, nubianın ekranlarının dayanıksız olduğuna bastırdığında bile morluklar çıktığını ve kısık ışıkta ekranda kırmızılıklar oluyormuş ve buna da screen noise deniliyormuş ve yurt dışında çok fazla şikayet var, ayrıca oyun içindeyken atmalar ve garip seslerin geldiğine dair de şikayetler var.
Elite işlemcilerin ısındığını biliyorum ancak POCO da fazlasıyla ısındığından dolayı yorumlar var, aslında POCO kafama yatmıştı ısınma sorunu da çok da önemli değil gerekirse arkasını açar kullanırım o dert değil ama mobil ağ da kopmalar, yavaş internet ile ilgili bazı yorumlar korkutmadı değil, kuzenimde POCO X7 Pro var güvenlik güncellemesinden sonra mobil veri kullanılamaz hale gelmişti, değişim ile sorun çözüldü ancak korkutucu.
Aklıma oyuncu telefonları yatmadı pek neresinden tutsam orasından gidiyor, sanırım S25 veya Xiaomi 15 bakacağım.
POCO da F serisi öneririm şu anlık. X serisi sorunlarla dolu seri. Nubia hakkındaki yorumları okumadım ama öyleyse sıkıntı.
Batarya önemsizse S25 ya da daha iyi batarya için S25+ ya da Xiaomi 15 bakın. Birbirlerine yakın telefonlar ben yazılım için S25 batarya için Xiaomi 15 diyorum. Hangisi hoşuna giderse onu al ikisi de taş gibi amiral gemileri. Asla üzmez