Oyunlarınızdan daha iyi performans elde etmenin bir yolunu arıyorsanız, ancak yeni bir grafik kartınız yoksa ve istediğiniz tüm oyunlarda FSR ve DLSS kullanamıyorsanız o zaman, size loseless scaling adlı programı öneriyorum.

Loseless scaling, son teknoloji ölçeklendirme algoritmalarını kullanarak pencereli oyunları tam ekrana ölçeklendirmenize ve ayrıca ML tabanlı tescilli ölçeklendirme ve çerçeve oluşturmayı kullanmanıza olanak tanır. GPU gücüyle sınırlı olduğunuzda ölçekleme mantıklıdır. En iyi deneyim için, oyunu sabit bir kare hızıyla sınırlayın, böylece loseless scaling birlikte çalışılacak kaynaklara sahip olur. Kayıpsız ölçekleme, emülatörler de dahil olmak üzere böyle bir desteğe sahip olmayan oyunlarda ek çerçeveler de oluşturabilir.

Loseless scaling, yerel ekran çözünürlüğünde (GPU sınırlı) çalıştıramıyorsanız ve GPU sürücüsünün çift doğrusal ölçeklendirmesi nedeniyle bulanıklıktan kurtulmak istiyorsanız, modern ekran çözünürlüklerini veya tam ekran modunu desteklemeyen eski ve piksel sanat oyunlarını yükseltmek için de kullanışlıdır.

Eki Görüntüle 53225

Eki Görüntüle 53228

gereksinimler:​

• Oyun pencere modunda / tam ekran pencere modunda çalışmalı.
  • Windows 10 1903 veya daha yenisi.

ölçekleme seçenekleri:​

• LS1
  • Lsfg
  • AMD FidelityFX Super Resolution.
  • NVIDIA Image Scaling.
  • Integer scaling.
  • Nearest neighbor.
  • Xbr
  • Anime4k
  • Sharp bilinear.
  • Bicubic CAS.

Hocam GTX 1650 ile Red Dead Redemption 2'de FPS artışı sağlar mı? Pek güçlü bir kart olmadığından emin olamadım.

RDR için fark ettiğim değişiklikler;

+ Programın bir önceki sürümünde 60 FPS aldığım yerde 90 FPS alıyorum.
  • Gecikme değerlerinde bir artış olmamış.
  • Oyun çok daha akıcı bir halde.

- Görüntü bozulmaları artmış, karakterin etrafı sanki bir cam gibi değişik gözüküyor. Başka bir arkadaşım onda sorun olmadığını söylüyor fakat bende durum bu şekilde.

Hocam GTX 1650 ile Red Dead Redemption 2'de FPS artışı sağlar mı? Pek güçlü bir kart olmadığından emin olamadım.
Sağlar. 1050 Ti ile 90 FPS alıyorum ve ayarlarım düşük falan da değil. Orta-Yüksek diyebilirim.

RDR için fark ettiğim değişiklikler;

+ 60 FPS aldığım yerde 90 FPS alıyorum.
  • Gecikme değerlerinde bir artış olmamış.
  • Oyun çok daha akıcı bir halde.

- Görüntü bozulmaları artmış, karakterin etrafı sanki bir cam gibi değişik gözüküyor. Başka bir arkadaşım onda sorun olmadığını söylüyor fakat bende durum bu şekilde.

Sağlar. 1050 Ti ile 90 FPS alıyorum ve ayarlarım düşük falan da değil. Orta-Yüksek diyebilirim.

Yaz gelmişken heyecanlandırdı bu program ama ilk defa duymam şaşırttı, yeni mi ki bu program?

"Gezginler RAM indir" gibi bir şey yarın alacağım :)

Bir de örnek veriyorum ortalama 40FPS aldığım ve maksimum 35FPS'e düşen Cyberpunk 2077'de FPS'i kaça sabitleyip kullanmam gerek uygulamayı? Monitör 75Hz. @Algos @dararan

Son düzenleme:
Şimdi baktım ve sabitleme olayını buldum. RTSS programı ile oynayacağımız oyunu listeye ekliyoruz ve onun FPS'sini monitörümüzün hertzinin yarısı veya üçte biri olan değer giriyoruz. Sanırım anlık dropları azaltan bir şey bu. X2 ayarı eskisi gibi, gayet iyi çalışıyor. X3 ayarı inanılmaz bir FPS artışı sağlasa da dediğim gibi sanki oyunun aşağı bölümünde ve karakterimizin yanına büyüteç tutmuşlar gibi oluyor. İkisi de gecikme olarak aynı. Bu büyüteç olayını sadece RDR'de yaşadığımı da belirtmeliyim.
@alperen