Scling Type'da da FSR 3 için bir ayar seçilmeyecek mi?
Oynadığım oyunlarda FSR oluyorsa oyundan açıyorum. Yoksa da şu ana kadar hiç açtığım olmadı. Oyundaki FSR daha iyi sonuç veriyor bu arada. Son güncellemede sonra FSR'ın falan bozulduğunu söyleyenler gördüm ama test etmedim hiç.

Oynadığım oyunlarda FSR oluyorsa oyundan açıyorum. Yoksa da şu ana kadar hiç açtığım olmadı. Oyundaki FSR daha iyi sonuç veriyor bu arada. Son güncellemede sonra FSR'ın falan bozulduğunu söyleyenler gördüm ama test etmedim hiç.
Gerçek FPS değerini gösteriyor program artık. Yani MSI'daki değer neyse onu veriyor. FPS artırmıyor.

Gerçek FPS değerini gösteriyor program artık. Yani MSI'daki değer neyse onu veriyor. FPS artırmıyor.
Frame Generation ile arttırılan FPS'yi göstermiyordur. RTSS Client FPS'sini gösterir. Programın FG'si client üzerinden değil size açılan bir pencere ile çalışıyor. Sanırım bu yüzden Nvidia ile kayıt alamıyorum ki size atayım. Aynı şeyi LukeFZ FSR 3 FG ile de yaşıyorduk. Oyunun FPS'si 30 gözüküyordu ama aslında aldığınız FPS 60 civarı bir şeydi.

Arkadaşlar 2008'den beri düşük FPS ve 60 FPS arasında oynadım ben. Yok program bizi kandırıyormuş sahte FPS ile falan öyle bir şey olsa direkt anlarım zaten. Programın verdiği FPS değeri %99 değil, %100 gerçek. Fakat X3 güncellemesine çok yükselmiştim ama hiç beklediğim gibi olmadı. FPS'yi çok arttırıyor fakat görüntüyü fena bozuyor, özellikle RDR'de.

1717888617591.webp

1717889096958.webp

CPU kısmının üstünde FPS.

1717889271090.webp

Son düzenleme: