Testi yaptım, @FortmanForever. 1050 Ti ile oyunun kendi verdiği ayarlarda oynadım. Çoğu orta bazıları ise yüksek ayarlardaydı. Programı açmadan önce 35-42 FPS arasıydı, programı açınca 60 FPS'in altına düşmedi. X3 modunda açınca ise sabit 75 FPS oynuyordum. Bu arada çok kalabalık bir yerde bu değerleri alıyordum, oyunun başındaki savaşta.

Karakterimizin serbestçe dolaştığı adada ise sabit 75 FPS alıyorum. X3 modunda da değil, X2 modunda.

1717966508766.webp

Kalite kötü olabilir telefon ile çektim. Ayrıca FPS'yi sahte verdiği iddiası atıldığı için FPS göstergesi Nvidia'nın kendi FPS göstergesi, program da aynı FPS'yi gösteriyor zaten.

Son düzenleme:
Clip Cursor bazı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor, Roblox gibi. FPS olarak değil oynanış olarak sıkıntı çıkarıyor. Kamerayı sağ tıkla değiştirirken fare oyunun dışına kadar gidiyor, halbuki farenin hareket etmemesi gerekiyor. Draw FPS açabilirsiniz FPS'nizi görmek için.

Testi yaptım, @FortmanForever. 1050 Ti ile oyunun kendi verdiği ayarlarda oynadım. Çoğu orta bazıları ise yüksek ayarlardaydı. Programı açmadan önce 35-42 FPS arasıydı, programı açınca 60 FPS'in altına düşmedi. X3 modunda açınca ise sabit 75 FPS oynuyordum. Bu arada çok kalabalık bir yerde bu değerleri alıyordum, oyunun başındaki savaşta.

Karakterimizin serbestçe dolaştığı adada ise sabit 75 FPS alıyorum. X3 modunda da değil, X2 modunda.

Eki Görüntüle 54918
Kalite kötü olabilir telefon ile çektim. Ayrıca FPS'yi sahte verdiği iddiası atıldığı için FPS göstergesi NVIDIA'nın kendi FPS göstergesi, program da aynı FPS'yi gösteriyor zaten.

O zaman galiba bende bir hata var hocam.

Biraz uğraştım ve kendi sistemimde en iyi ölçekleme türünü xbr olduğunu öğrendim. Denediğim sistem R5 5600H GTX 1650 laptop bilgisayar ve oyun olarak da Valorant`da test ettim. Tek bir noktaya bakarken noramlde 170-190 FPS arası alırken bu programla 240-260 FPS arası almaya başladım. Gerek var mıydı, yoktu ama başka oyunlar için baya gerekebiliyor.

Ben 2 frame generation 2 upscaler kullanıyorum Cyberpunkta path tracing max 1080p 144 FPS alıyorum :D Bu nası oldu anlamadım şahsen ::D

Hem cyberpunktakiler dlss fg açık hem programdakıler acık oyunu ben oynamıyorum simülasyona dönüştü karelerin hiçbiri native deği l:D:D:
Öyle bir durumda çok fazla artifact görürsünüz, bir de çok fazla gecikme olur ki fareyi hareket ettirdiğinizde gecikmeyi gerçek anlamda hissedecek kadar fazlalaşır.