tahta
Başarılı
Tamam, ben zaten ortada zorunlu olarak gelecek bir RT olayına “hayır, gelmesin” ya da “niye geliyor / gelmemeli?” gibi bir şey demedim. Opsiyonel olarak verilirse kapatır geçerim. Verilmiyorsa da yapacak bir şey yok, ayarı kısar geçerim. Bu kadar net yani. Oyunum net ve kaliteli gözükecek diye işimden olamam.
Arkadaş ise bunu demek yerine “kimse kendini kandırmasın, her şeyi fullersiniz geçersiniz.” yazıp durduğu için ben bu tepkiyi gösterdim. Öyle yorumu bütünü ile okumadan cımbızlayarak tek bir kısım üzerinden yanıt verirse bende arkadaş gibi o şekilde yanıt veririm.
Belli ki " kimse kendini kandırmasın, her şeyi fullersiniz geçersiniz" sözüme alınmış, takılmışsınız.
Tabii herkes donanımını nasıl istiyorsa öyle kullanır. Mesela bende limitlerine kadar zorlamam.
Ama esas çoğunluk donanım limitleri doğrultusunda alabildiği kaliteyi istiyor.
Sizin kullandığınız gibi kullanan bir kesimde var ama bu oldukça az.
Yüksek donanımla düşük grafikli oyun oynayan oldukça az. Bakın düşük donanımla düşük grafikli oyun oynayan değil, yüksek donanımla düşük grafikte oynayan kitle az.
En nihayetinde sektör oyuncuları baz alıyor.
RT tutuldu, bu belli ki standartlaşacak.
Bunu isteyelim istemeyelim durum bu.
RT opsiyonel olsa kaparım sözünüze hak veriyorum, opsiyonelse donanımı yetsede kişi isterse kapar geçer. Ama kendi adıma konuşacaksam RT açtıktan sonra eski haline geri dönemiyorum. Ve çoğunluk bu şekilde, keşke yine opsiyonel bir seçenek olabilse ve RT kabileyetine sahip olmayan ama oyunu çalıştırabilecek kartlarda da bu oyunlar oynanabilse.
Niyetim kimseyi kırmak değil, sizinle tartışmak değil.
Ama üslubunuza gelirsek;
"Değil mi, söylemlerimi çürütemeyince hemen "siz haklısınız" triplerine geçiyorsun. Yarım saatte aklına gelen tek şey buyduysa gerçekten vahim bir tablo var. Madem tartışacak bir şeyin yoktu, bari mizah katsaydın da en azından biraz daha haline gülseydik
Klasik TR oyuncu kitlesi gerçekten başka bir şey demiyorum. Her şey Ultra grafiklerde olacak, FPS 500 olacak, RTX açık olacak, RGB açık olacak. Bro bir de marka ve beyaz olacak ya unuttuk orasını
Göz ardı listeme hoş geldin."
Bu konuşma biçimi bence hiç hoş değil.
Ben niye mizah katayım sizinle niye şakalaşayım ayrıca insanları küçümsemek hor görmek çok ayıp, size artık terbiye öğretemem, siz kendinize yakışanı yapıyorsunuz demek ki böyle olmayı seviyorsunuz.
Vereceğiniz efendice cevap olursa sizinle konuşmaya devam edebilirim ya da yine aynı üslüpla alaya alıp, laf sokup küçümsemeye devam edebilirsiniz.