byderdo

Uzman
Merhaba, saçma bir şekilde 13 gün önce Rust'da yasaklanmışım. Profile girip fark ettim. Sorun şu ki ben oyunu 6 aydan uzun süredir hiçbir şekilde indirmedim. Nasıl oluyor ki bu?

1748698601899.webp

Oynadığınız dönemde hile yaptıysanız ve bunun kaydını alan oyuncu yeni ilettiyse veya destek ekipleri yeni kontrol ettiyse geç ban yemenizde bir sorun yok.

Hiç hile kullanmadım Rust da. sadece cs2 de kullanmıştım
Vardır, vardır bi düzenek. CS 2 de kullanan burada da kullanmıştır sadece aklına gelmemiştir denemişsindir 3 saniye sonra silmişsindir.

Durup dururken ban falan olmaz. 16 yıldır oyunlar olsun, sosyal medya olsun veya farklı bir şey, hiç mi hiç durup dururken ban, ceza yemedim.

Zamanın da bir şeyler yapmışsınızdır sonuçta Rust çıkalı uzun yıllar oluyor.

Rust hile koruma sistemi CS2'de hileyi algılayacak kadar tarama yapıyor olabilir. Açıkcası CS2 kullandım dedikten sonra bir oyun yöneticisi olsam sana güvenmezdim.

Ben hayatımda sadece Warrock oyununda kullanmıştım. O oyunda ping sorunları, benim bilgisayardan anlamadığımdan berbat FPS'im(gerçi oyunda bayağı sorunluydu netcode falan) kötüydü. Eziyet çeke çeke oynardım ve pay to windi. Bir kere hile denedim, açıkcası seri bomba atma falan komik olmuştu. Sonra wh falan da denedim. Mesela Alberon diye bir harita vardı. Orada AWM diye ücretli silahla beni sis arkasından vuran vardı. Adam bana benim bilgisayar iyi sis gözükmüyor derdi. Sonradan o yere güncel bilgisayarda her ayar yüksek ve düşük denedim. Her türlü sis gözüküyormuş, arkadaş hileymiş kısaca beni kekliyormuş.

Bir de Facebook dönemi Cheat Engine denedim, ama sadece benim bilgisayarımda oluyordu. O dönem büyük ihtimalle Cheat engine yükleme bağlantısı verenler tarafından dolandırılıyorduk.