Oyunu Türkçe yama ile oynamak vs İngilizce oynamak

Makaleler
23
Oyunları genellikle Türkçe yama kullanarak mı oynuyorsunuz? Yoksa İngilizce dilinde mi oynuyorsunuz? Ben konsolda oynarken mecbur İngilizce, PC'deyse Türkçe yama kullanıyorum. Sizin durumlar nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc de oynuyorum. İngilizce oynuyorum. Sadece RDR 2'yi ilk oynayışımda türkçe yama kullandım. Türkçe olan oyunlarda bile çeviri kötüyse ingilizce oynarım. ( Örnek: Witcher 3)

Eğer RPG değilse İngilizce seviyem yetiyor genelde.
Eğer RPG ise bazı kısımlarda seviyemi aşan kelimeler ve yapılar kullandıklarından ve okurken yavaş olduğumdan o oyun için Türkçe yama arar oluyorum.

Dil biliyorsan İngilizce bilmiyorsan türkçe. Ben ingilizce'yi çok anlamadığım için Türkçe oynarım.

Gta oyunları dışında Türkçe yama kuruyorum, Gta 5’e kurarsam ban yiyeceğim için online kısmında.

Bilgisayarda bile bizi yama derdinden kurtaran ve gerektiğinde dublaj bile yapan Sony'e selam olsun.

Yeteri kadar İngilizcem olmadığı için önce Türkçe oynamayı tercih ediyorum. Ama az biraz İngilizce de öğrendik bu oyun ve programlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…