Şu sponsorluklarla boğulan içerik üreticilerinden birkaçı toplanıp imza toplasa 100.000 imza toplanır. 100.000 imza ile Cumhurbaşkanı adayı olunuyor. Birilerinin sorumluluk alması gerekiyor, çünkü muhalefet zaten bizim kendilerine muhtaç olduğumuzu ve bu platformların kapanmasından sonra bunları açmayı büyük bir vaat verebileceklerini biliyorlardır diye düşünüyorum.

Onu unuttum ya. Hocam mesela Steam açtı, biz RDR 2 aldık, Rockstar da açmadı mesela. Nasıl bant genişliği daralacak? Çünkü Steam'den indiriyoruz.
GTA Online çöp olur. Single tarafı bir şekilde çözüm bulunabilir.

Şu sponsorluklarla boğulan içerik üreticilerinden birkaçı toplanıp imza toplasa 100.000 imza toplanır. 100.000 imza ile Cumhurbaşkanı adayı olunuyor. Birilerinin sorumluluk alması gerekiyor, çünkü muhalefet zaten bizim kendilerine muhtaç olduğumuzu ve bu platformların kapanmasından sonra bunları açmayı büyük bir vaat verebileceklerini biliyorlardır diye düşünüyorum.

GTA online çöp olur. Single tarafı bir şekilde çözüm bulunabilir.

Bence toplanan oylar ile birimizi seçelim (ben olayım) parti kursun. Hem kalan kişiler oy verir. Sonuçta tek oy vermeyenler ve gençlerde oy verirse Cumhurbaşkanı oluruz. Bu sayede bu yasaklar gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani oturup, evde ot yemeye devam edebilirler. En sonunda özgürlüğü gidince işte o zaman fark edeceksiniz ama geç kalmış olacaksınız.

Elimizden geleni halk olarak yapıyoruz da ne kadar etkili olur bilemiyorum. Hayırlısı diyelim artık. Bunlardan sonra seçimde oyların hepsi boşa gitmesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Lorien, en başta yayıncıların ses vermesi lazım, en çok onların ses çıkarması lazım. Bir story, post gönderdin diye destek vermiş olmuyorlar.

Yaptık ama işe yarayacağını asla düşünmüyorum. Muhtemelen Discord, Roblox olaylarından daha fazla gündemde kalır, ses getirilir ama illa unutulur ve alıştırlır.

Eki Görüntüle 223606
Oyuncu sektörü ve oyuncu topluluğu gerektiğinde birlik olmayı ve susmamayı en iyi bilen kitledir. Devamlı ses çıkaracağız, "Ben oyun oynamıyorum zaten." diyen elemanlar desteklese bir.

@LorrieNN, en başta yayıncıların ses vermesi lazım, en çok onların ses çıkarması lazım. Bir story, post gönderdin diye destek vermiş olmuyorlar.
Az önce Emin Çıtak ve Dost Kayaoğlu'nun programını izliyordum. Emin Çıtak yetkililerle biz değil Steam, Xbox, Sony gibi şirketler iletişim kurmalı, bizlik bir şey yok dedi. Kapattım videoyu orada. Sen nereden para kazanıyorsun? Bu sistemler kapanırsa, daha az kişi oyunlara erişir izlenmelerimiz artar falan gibi mi düşünüyorlar bilmiyorum. Ama gerçekten Jahrein dışında şu konuda video ve twit atmak dışında bir şey yapmak isteyeni görmedim.