Site gitti.
1769971293172.webp

Geri geldi. :D
1769971952725.webp

Geri geldi. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
@eternatus, patlatma birader, imzalamak 5 saniye bile sürmüyor. Atın geçin işte neyin tantanası bu.

İmzaladın e ne oldu yani yasa tasarısını düzenleyenlerin bu siteden haberdar olduğunu bile sanmıyorum ki oyuncu kitlenin bu yasa tasarısına nasıl karşı çıktıklarını biliyorlar senin o tıklamana bağlı olsaydı çoktan rafa kaldırmışlardı yasayı dertleri farklı adamların.

@eternatus, ne demek istediğimi anlayıp yazaydın keşke. İmza bizi kurtaracak diye bir şey söylemedim zaten. Bak mesela mesaj yazacağına imza atıp geç işte ne zamanından bir şey çalıyor ne bir şeyinden. 5 saniye sürmüyor diyorum ya. Onu geçtim o imzalayanlarda biliyor zaten işe yaramayacağını, bir akıllı siz değilsiniz. Her şekilde sesimizi duyurmaya çalışmalıyız, olay o.

İmzaladın e ne oldu yani yasa tasarısını düzenleyenlerin bu siteden haberdar olduğunu bile sanmıyorum ki oyuncu kitlenin bu yasa tasarısına nasıl karşı çıktıklarını biliyorlar senin o tıklamana bağlı olsaydı çoktan rafa kaldırmışlardı yasayı dertleri farklı adamların.
Amaç kamuoyu oluşturmak olarak düşünebilirsiniz.

İsrail Boykot'u gibi bir durum. İşe yarayacak mı? Hayır. Bunu zaten herkes biliyor. Ama yine de bu İsrail Boykotu'nun işe yaramadığını söylediğimizde "maksat taraf belli etmek, o adamları çökertmeye çalıştığımız yok, amacımız bu zulüme karşı durmak" diyenler vardı, haklılardı zaten. Bunda da aynı durum var işte. Maksat karşı durduğumuzu belirtmek, bu kararı veren 65 yaşındaki torpil sevdalısı amcalara zararımız dokunamıyor zaten.