Melih Shining

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben birkaç aydır bozuk para biriktiriyordum. Yemek söylediğim zaman gelen bozuk para üstlerini falan biriktiriyordum bugün de bakayım acaba kaç para var mış diye bir kontrol etmek istedim, saydığım bozuk paralar 40 TL falan çıktı fakat bu bozuk paraların 3 tanesinin değerli olduğunu öğrendim. Bir tanesinin arkasında 100. yıl logosu, diğer ikisinin arkasında ise 15 Temmuz logosu vardı, yani Türk bayrağı :) ve internette acaba bu paralar değerli mi, millet kaç paraya satıyor diye düşünüp baktım ama herkes çok farklı fiyatlar yazmış. Sizce bu bozuk paralar gerçekten değerli mi ve bu bozuk paraları satmaya değer mi sizce ?

15 Temmuz logosu olan paralardan 100 milyona yakın basıldı. İnternette farklı fiyatlar mevcut ve bu fiyatların bazıları satma sürecine değmeyecek kadar düşük.

Güzel fiyata hemen alabilecek birisi yoksa satmaya değeceğini düşünmüyorum, öyle birini bulmak da düşük bir ihtimal.

15 Temmuz logosu olan paralardan 100 milyona yakın basıldı. İnternette farklı fiyatlar mevcut ve bu fiyatların bazıları satma sürecine değmeyecek kadar düşük.

Güzel fiyata hemen alabilecek birisi yoksa satmaya değeceğini düşünmüyorum, öyle birini bulmak da düşük bir ihtimal.

Aynen ya çoğu çok garip fiyat yazmış bir tanesi de gitmiş zaten 35 TL'ye satıyor 100.yıl parasını böyle saçma şey görmedim. İki seçeneğim var zaten ya o malum sarı siteye bozuk para ilanını koyup bekleyeceğim birinin almasını. Diğer seçenek ise gireceğim Facebook'a Facebook üzerinde zaten bu değerli bozuk paralar, kağıt paralar vb bunlarla alakalı gruplar var oradan bulurum illaki.

Belki bi' 10 sene sonra daha konuyu açarsanız değerleri olabilir.
10 seneye o malum herkesin sevmediği şahıs bile ölür ya :) ad vermeyeyim karakola falan çağırırlar yoksa.