Tek çözüm eğitim. Sadece okul eğitimi değil, aile içinde verilecek eğitimde şart aynı zamanda. Bu ikisi kaliteli olduğu zaman gelişmeye başlayabiliriz ancak. Yoksa kadına "mal" gözüyle bakan barzoların işlediği cinayetler artarak devam edecek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Ben geleceğin daha kötü olacağını düşünüyorum. Bunu Tiktok ve Instagramda gelecek neslin(keşke böyle gelmese) etkileşimlerinde görüyorum. Örneğin, daha 15 -16 yaşında kızların sevgililerine kocam demeleri, mafyavari erkek tiplemeleri ve bunların övülmesi, pavyonda çalıştırılmaya mahkum bırakılan kadınların övülmesi ve reşit olmayan çocukların malum pavyon dansını öğrenmek için kurslara vs. gitmesi.Katılıyorum, ancak bunu da biz ve bizim düşünen yeni nesil ve bu neslin çocukları değiştirebilir. Umarım daha aydınlık günleri görmeye ömrümüz yeter.
Gazi Mustafa Kemal’in istediği gençlik umarım her şeyin farkına varır ve düzelir. Tek dileğim bu.
Şunu da söylemek istiyorum. Konudan bağımsız. Kadınların bu kadar öldürülmelerinin bir sebebi de seçtiği tiplemeler. Mesela ben yanımda mafyavari takılan birisi varsa uzaklaşıyorum. Ondan fiziksel olarak üstün olsam bile ama bazı ergenler onları havalı bulup sevgili oluyorlar
İdam cezası gelmeli. Bu kesin.Bu ülkede bu adalet devam ederse daha çok cinayet işlenir.![]()
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
O günden sonra ülkenin halen ders almadığı ve zaten birçok şeyden hiç ve hiç almadığımız için şiddetler, cinayetler vs. durmaksızın devam ediyor. Hapishaneye girenlerin neredeyse çoğu korona bahanesiyle girdiği gibi geri çıkıyor, üstelik yetmezmiş gibi mahkumlara af verildi. Ne diyelim ki? Bu ülkenin ısrarla anlamak istemeyen insanına.
- Makaleler
- 1
Eğitim de yok hocam maalesef.Tek çözüm eğitim. Sadece okul eğitimi değil, aile içinde verilecek eğitimde şart aynı zamanda. Bu ikisi kaliteli olduğu zaman gelişmeye başlayabiliriz ancak. Yoksa kadına "mal" gözüyle bakan barzoların işlediği cinayetler artarak devam edecek.
Katılıyorum.