“Bahçeli’nin ‘Öcalan’ açıklaması kötü kokuyor. Erdoğan’ın planı gibi kokuyor.”

Aynı açıklamada bunu da söylüyor twitter da ki tıklama kasan hesapların dışına çıkın da asıl kaynağından bakın haberlere.
Düm düz Apo sizin olsun biz Kürtlerle Türkleri barıştırmak peşindeyiz diyor Özgür Özel.
Özgür Özel şehit vermek istemiyoruz diyor annelerin oğulları ölmesin diyor kısaca yine yaranamıyor bu halka :D Evinden konuşmak kolay tabii kendisi savaşmıyor nasıl olsa. Bana 2 yıl önce gelseniz Özgür Özel gibi bir sosyalisti savunacaksın deseniz inanmazdım, halimize bak.

Zafer Partisi bir Türk olarak milli duygularımı diri tutan tek parti.
Seçim dönemi AKP'nin ayağına 2 bakanlık için gidip destek koşulu tanıyan parti kıçından tekme yiyen ve adayı AKP'ye geçen arkasından bir kelam etmeyen Zafer Partisi mi ? Umarım hep diri olursun dostum.
İktidarla Muhalefet kanka gibi takıldığı sürece rüyamızda görürüz muasır medeniyetler seviyesindeki Türkiyeyi.
Burası bir orta doğu ülkesi, halkı cahil. Terör falan filanla halkı kandırdıkları sürece medeniyetin m'sini göremeyiz.

Seçim dönemi AKP'nin ayağına 2 bakanlık için gidip destek koşulu tanıyan parti kıçından tekme yiyen ve adayı AKP'ye geçen arkasından bir kelam etmeyen Zafer Partisi mi ? Umarım hep diri olursun dostum.

Burası bir orta doğu ülkesi, halkı cahil. Terör falan filanla halkı kandırdıkları sürece medeniyetin m'sini göremeyiz.
Seçim dönemi partilerin amelleri hedefleri muhabbetler doğrultusunda ortak olabilir. Konuşulur anlaşılır ya da anlaşılmaz olur biter. İç işlerinde hain bulundurmuşlarsa da bu onların güven sorunu. Benim şu an için işleri rayına koyabilecek olarak gördüğüm parti diğerlerinden farklı ise konu tartışmaya kapalı. Terör bir tartışma ya da uzlaşma konusu dahi olamaz. Karşı çıkanların yanındayız. Ben Türk'üm ve gurur duyuyorum umarım hep birlikte milli duygularımız diri kalır. Türkiye Türklerindir.

Konuyu açan arkadaşı görünce cımbızlama rezaleti olacağını biliyordum. Sonra bana niye troll diyorsun oluyor.
Nasıl yani biraz detaylı anlatır mısın?

Nasıl yani biraz detaylı anlatır mısın?
Bu konuyu açan arkadaşı çok ciddiye almamak lazım. İlk cımbız haberi değil bu. Başka konularda da rezilliği ortaya çıkınca ortadan kaybolduğu olmuştu. Özgür Özel önceki ihanet sürecinin aksine milletle ve meclisle hareket edilmesi gerektiğini söylemiş. Arkadaş bunu çok iyi biliyor fakat cımbızlayıp Bahçeli'nin skandal önerilerine benzetmeye çalışıyor. Bahçeli böyle ama Özel'de bunları diyor bakın tarzı.

Yok arkadaş, bu ülke gün yüzü görmeyecek, bunu bugün öğrendik.

1729602024735.webp

Sanırım devlet politikası bu. Bütün partiler kendi aralarında konuşmuş gibi. Hayırlısı.....

Muhalefet iyi değil bu doğru ancak iktidarın değişmemesinin sebebi halkın ahmak ve sahtekar olmasıdır.
Eğer kürt sorunu olmasaydı eyalet sistemiyle işler yürürdü.

Özgür özel bugün açıkça karşı olduğunu belirtse, yılların sağcısı olan babam gider özgür özel'e oy verirdi. 2-3 sene öncesine kadar koyu bir AKP'li olan babam, şu an AKP'nin yaptıklarından dolayı bıkkın ve oy vermek için güvenebileceği birini arıyor. Bugün açıkça katılmadığını belirtseydi, babam gibi eskiden koyu AKP'li olanların oyunu alabilirdi ve iktidara gelirdi. Ayrıca herkesin fikri önemli diyorsun; madem öyle, laf kalabalığı yapacağına çıkıp ‘referandum yapalım, halk ne isterse o olsun' deseydi. Ayrıca babam, 1-2 hafta önce özgür özel'in konuşmasını dinlediğini ve çok güzel konuştuğunu söyledi, katıldığını belirtti. Tek bir örnekle gitmek doğru olmaz ama bu şekilde birkaç gördüğüm örnek de var. Eğer böyle dimdik ilerleseydi, çok fazla AKP oyu alabilirdi. Git bak sağcı gazete kitlesinin bu konudaki yorumlarına, herkes bir ton laf etmiş Erdoğan ve bahçeli'ye.

Kılıçlaroğlu aksinimi söylerdi?
Baban namaz kılıyorsa CHPye oy vermezdi. Halk gözünde bi müslümanlar var....birde laikler. Başkası yok!

Yine cımbız haberciliği. Adam 15 dakika konu hakkında konuşma yapmış 2 cümlesini alıp "muhalefette kötü hölölölö" yapılıyor. Başta başlığı açan arkadaş olmak üzere genç arkadaşlarımız çözüm sürecini hatırlamıyor olabilir ama çözüm sürecindeki asıl sıkıntı PKK ile görüşülmesi değildi. Zaten karşı taraf ile görüşülmezse nasıl sorunu çözeceksin değil mi ? Asıl sıkıntı hükümetin bu olayı TBMM dışında kapalı kapılar ardında hatta Oslo'da yabancı ülkelerin denetimi altında sürdürmesiydi. Düşünün ki öyle bir süreçti ki örgüt neye göre silah bırakacak, ne olacak vatandaşı bırak muhalefet liderine bile bilgilendirme yapılmıyordu. Zaten tam olarak da bu yüzden bu süreç patladı.

Özgür Özel, Abdullah Öcalan serbest bırakılsın gelsin TBMM'de konuşma yapsın denen saçma fikri desteklemediğini açık açık söylüyor. Böyle bir çözüm süreci yoluna girilecekse Türkünden Kürdüne, en sağcısından en solcusuna, herkesin "evet bu olabilir" dediği, şehit yakınlarının bile içine sinecek. Şeffaf ve TBMM bünyesinde bir süreç olursa destekleyeceklerini ama hükümetin isteğinin bu olmadığını, siyasi rant için böyle bir süreç muhabbetinin açıldığını söylüyor.

Kısaca böyle 1-2 cümlelik "haber" paylaşan satılık twitter sayfalarının paylaşımlarını ciddiye almayın.
Çağımızın yeni hastalığı. İnsanlarda okuma alışkanlığı olmadığı için tek cümlelik "haber" sayfalarına itibar ediyorlar.